WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: WSJ: Часовникът на Apple ще има над 10 сензора

Мнение от omax » 23 юни 2014, 11:01

Би ми било под достойнството да отговарям на просто и ограничено хлапе като теб.

За това ще задам следния въпрос: \"Тук модератори останаха ли?\"

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 23 юни 2014, 11:46

Виж първо навсякъде какво пишеш ти ???

Мненията ти са доста повече за модериране (angry)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 23 юни 2014, 11:57

Тази тема е за умен часовник от Епъл! Къде отидохте да пишете за Айфони и Галаксита? Не се карайте за глупости, и едните и другите правят хубави неща.
Samsung GALAXY S22 Ultra

omax

Мнение от omax » 23 юни 2014, 11:59

\"мамо мамо, той пък ми взе куклата\"........(whistle)

omax

Мнение от omax » 23 юни 2014, 12:04

Ванка, вече не се търпи подобно провокативно и агресивно поведение от страна на този потребител. Няма тема дето да не на..ре с всевъзможни глупости по повод продуктите на Apple. Хубави, лоши, все тая. Този форум от технологичен се превърна в място за избиване на комплекси. Добре, че поне борсата все още представлява интерес за мен.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 23 юни 2014, 12:13

Аз харесвам разнообразието! И именно с умен часовник от Епъл, ще се отвори нова ниша за производителите. В надпреварата за надмощие се усъвършенстват и продуктите. Епъл изпипват нещата в детайли, представям си какво бижу ще излезе от тях сега.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

omax

Мнение от omax » 23 юни 2014, 14:05

Твърди се, че е три годишна разработка. Сигурен съм, че ще е изпипан до съваршенство. Ако изобщо има подобен проект

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 23 юни 2014, 14:08

Всичко, което си написал се отнася за тебе. Ние трябва ли да търпим теб и Прашко1, IPS_MIPS и още куп други ? Къде станите и седните плюете Андроид и флагманите.

Ти обективен ли си ?

Хвалиш всичко на Епъл какъвто и да е боклук. С какво морално право пускат часовник ? Видяха чужда идея и веднага да я прилапат! Не стига това ами и интегрират сензори, зад чиято идея стоят други (angry)

Цялата конфронтация идва точно от вас. Много добре знаете, че Епъл при телефоните изостават чувствително от всички, но всякакси се мъчите да преиначите нещата с несъществуващи преимущества (no)

Само, че за разлика от теб аз имам и два айфон5 и въпреки това смятам всичките им продукти за боклуци и фирмата за долнопробна, която ако не знаеш някога фалира и доведе доста хора до просешка тояга. И смятам, че при това огромно разнообразие от телефони да си купиш от досегашните айфони си е признак, че ти има нещо.

omax

Мнение от omax » 23 юни 2014, 14:40

Странно, чий ли е iPhone 5s който продавам в борсата?

С какво морално право пускат часовник?! Хи хи хи.....това направо изкърти.

Намери ми една тема която аз съм пуснал с обиди за андроид телефон? Една тема.

Намери ми едно мнение в което оплювам андроид продукт и хейта по самсунг.

Естествено, че ще хваля продуктите на Apple щом УДОВЛЕТВОРЯВАТ МЕН! Одавна не гледам апаратите кой с колко ядра е напомпан или любимите ми мегахиксели.

Аз съм направил своя ОБЕКТИВЕН и ОБОСНАВАН избор като потребител какво да ползвам.

Ставаш и лягаш с плуване по Apple. Няма тема, в която да не провокираш подобни спорове. Само виш тази, с какво започва коментара ти....а другите подобни са вече безчет.

По повод часавника?

От къде на къде Ауди /на пример/ правят двигатели.С какво морално право, като са откраднали технологията и \"датчиците\" от ОТО и Форд?!

Сега като пусна Apple TV /за телевизора с 4 годишна разработка, иде реч/, ще попиташ с какво морално право пускат и телевизори ли?!

Поне на моменти развеселяваш:-)

Борсовите индекси сега реагираха на информацията от тваята уста, че Apple правят боклуци и са долнопробна фирма:-)

А кой от кого краде - бърза справка /скенер за отпечатъци и златист цвят/. Знам, че този скенер не е тяхна иновация но те се осмелиха да го доусавършенстват и внедрят в продукта си. Другото е ала-бала. От Apple знаят какво, знаят кога и най-вече знаят как да внедрят една иновация за да се търси и постигне успех.

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 23 юни 2014, 15:00

[Quote]Странно, чий ли е iPhone 5s който продавам в борсата? [/Quote]

Предполагам защото си много \"доволен\" затова гледаш да се отървеш от него (yes)

Колкото до часовника изобщо не вярвам точно ти да си го купиш. Ама трябва да го защитиш и похвалиш още преди да съществува. И като си такъв \"светец\" защо нападаш мен а не онези дето плюят Самсунг и другите ? Нападай тях!

[Quote]продавам в борсата? [/Quote]

Кажи си, че ги хвалиш от бизнес интерес а не да ми разтягаш локуми :|

Отговори