Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Wallker » 24 окт 2017, 01:04

Колега, и ти ли си му хвърлил око на този телефон? Аз много му се каня по празниците. Но и също така се колебая между него и OnePlus 5. Везните клонят 50/50, и не мога да реша.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Мilen » 24 окт 2017, 01:13

Колебая се между него и MI Note 3. За Ноте 3 натежава страхотната dual камера с OIS, 2x optical zoom, предна камера 16 MP и стерео говорителите. До Нова година ще го измисля :) За OnePlus ще видим за новия модел 5Т какво ще измъдрят и дали няма по традиция да повишат цената с нови 50 евро!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Wallker » 24 окт 2017, 02:15

Искаш да кажеш, че Note 3 има по-хубава камера и говорители (по-силен и изчистен звук) от Mi Mix 2? Ако е така ще разгледам и него. Не знам защо не съм го разгледал досега. Също така ме интересуват и микрофоните как са, колко са на брой и имат ли функция за изолиране на околния шум! Защото искам да ме чуват добре отсреща. Чудя се дали някой от споменатите модели поддържа HD voice, за по-добро качество на звука по-време на разговор. Колкото до цената на OnePlus, за мен е приемлива в момента, дори с 50 евро отгоре (за следващия модел), защото все пак е с топ характеристики и цената е доста под цената на флагманите на популярните марки. Имаш ли представа между MiUI и OxigenOS, кое е по-добрия вариант?

Мilen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Мilen » 24 окт 2017, 02:32

HD Voice и Active noise cancellation with dedicated mic поддържа дори и Редми Ноте 4, така че не вярвам да имаш проблем с по-горен клас. Операционната система- за мен MIUI е по-добра. Там е въпрос вече и на лични пристрастия.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от board » 24 окт 2017, 07:47

Да попитам и аз нещо за поръчването от Китай. Линковете които даваш от ali, не показват конкретна цена, а някакъв ценови диапазон. Какво значи всъщност той и как разбираш крайната сума?

И втори въпрос, как процедираш, ако при отваряне на кутията установиш, че има някакъв проблем с телефона?

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Воден-дух » 24 окт 2017, 08:52

Ми Микс 2 не е ли също със стереоговорители? А и камерата му, макар и единична, е като основната от двойните камери при Ми 6 и Ми Ноут 3 - с оптична стабилизация, само не знам дали има и оптично приближение, или то е само във втората камера при другите два модела.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от Вито » 24 окт 2017, 09:51

Цената зависи от това какво точно поръчваш с телефона. Колко памет има, цвят и т.н. В случая имаш три опции с три цени. Ако има проблем можеш да го върнеш...

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Mi MIX 2 предлага 18:9 дисплей и чипсет Snapdragon 835

Мнение от chilko » 24 окт 2017, 09:54

Диапазонът е заради различните опции, които могат да се изберат - те водят и до различна крайна цена.

А за другото се грижи системата на AliExpress - работи с ексроу сметка и търговеца получава парите едва след като потребителя е получил стоката и всичко с нея е наред. Ако има проблем говориш с търговеца, отваряш диспут и накрая ескалираш казуса.

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 24 окт 2017, 10:34

[Quote]Да попитам и аз нещо за поръчването от Китай. Линковете които даваш от ali, не показват конкретна цена, а някакъв ценови диапазон. Какво значи всъщност той и как разбираш крайната сума?
И втори въпрос, как процедираш, ако при отваряне на кутията установиш, че има някакъв проблем с телефона?[/Quote]
1.Ценовият диапазон зависи както от цвета на устройството или памет,така и от допълнителните аксесоари, които могат да бъдат поръчани към него.
2.Разопаковката на стоката се заснема на видео и при наличие на проблем се отваря диспут, като се прилага въпросното видео.

Мilen

Мнение от Мilen » 24 окт 2017, 12:44

Избираш Standard, избираш цвета и ти излиза точната цена. Колегите са обяснили за отварянето на кутията. Имаш 7 дни, в които можеш обстойно да тестваш телефона, преди да потвърдиш доставката. При какъвто и да е проблем, отваряш диспут.

За новаци винаги препоръчвам първата поръчка задължително да е с DHL Express, за да не ти изпратят телефона на митницата.

Света отдавна е станал едно глобално село. На цената на автобусен билет София- Варна можеш да отидеш в цяла Европа. Електронната търговия ти позволява да пазаруваш от другия край на света, без да се съобразяваш с местни търгаши и алчни мобилни оператори!

Отговори