Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Нормално, това са бюджетни модели по 200 лв. Другите производители дори и това не дават на моделите си по 200 лв., оставят ги с това с което са излезли. При Xiaomi редовно получават секюрити ъпдейти и ъпдейти на MIUI. Не знам какво повече може да се очаква?
А който иска ъпдейти и на версията на Андроида, си купува флагманските модели на Xiaomi, които са много по-достъпни от предложенията на другите фирми и въпреки това получават по 5 години поддръжка. В момента всички актуални флагмани получават ъпдейт до Андроид 9.
А който иска ъпдейти и на версията на Андроида, си купува флагманските модели на Xiaomi, които са много по-достъпни от предложенията на другите фирми и въпреки това получават по 5 години поддръжка. В момента всички актуални флагмани получават ъпдейт до Андроид 9.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Съгласен съм, ама да не бяха обещавали тогава.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
След като Mi 5x ще получи Аndroid 9, Mi A1 - ще получи ли също? Тъй като хардуерно са един и същи модел.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
[Quote]А който иска ъпдейти и на версията на Андроида, си купува флагманските модели на Xiaomi, които са много по-достъпни от предложенията на другите фирми и въпреки това получават по 5 години поддръжка.[/Quote]
Сериозен ли си? За 5 години ще се сменят поне 3-4 версии на Андроид, Xiaomi обещават макс до 2 за флагманите си. Или пак имаш предвид графичната среда MIUI, която става все по-тежка и лакома за ресурси и която няма НИЩО ОБЩО с версията на андроида?
Сериозен ли си? За 5 години ще се сменят поне 3-4 версии на Андроид, Xiaomi обещават макс до 2 за флагманите си. Или пак имаш предвид графичната среда MIUI, която става все по-тежка и лакома за ресурси и която няма НИЩО ОБЩО с версията на андроида?
Излагаш се.... :|
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Това, което си написал за МИУИ е точно така. Няколко пъти съм го писал в други теми, но разни разбирачи ми казаха, че не съм прав- без аргументи. :D Шаоми поддържат андроид точно толкова, колкото и другите производители.
[Quote]. Или пак имаш предвид графичната среда MIUI, която става все по-тежка и лакома за ресурси и която няма НИЩО ОБЩО с версията на андроида?[/Quote]
Те за това ли почнаха да слагат по 10 рам? :D
[Quote]. Или пак имаш предвид графичната среда MIUI, която става все по-тежка и лакома за ресурси и която няма НИЩО ОБЩО с версията на андроида?[/Quote]
Те за това ли почнаха да слагат по 10 рам? :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
[Quote]Това, което си написал за МИУИ е точно така. Няколко пъти съм го писал в други теми, но разни разбирачи ми казаха, че не съм прав- без аргументи. [/Quote]
Не си прав - Милен и още 2-3 лица ти повториха поне 30 пъти, че не си прав, ама не ти обясниха защо.
Явно разчитат на това, че една лъжа, повторена 100 пъти става истина.:)
Сега е същото с повторенията, но аспекта е малко по-различен и в това се състои еволюцията на Xiaomi и феновете и.:(
Не си прав - Милен и още 2-3 лица ти повториха поне 30 пъти, че не си прав, ама не ти обясниха защо.
Явно разчитат на това, че една лъжа, повторена 100 пъти става истина.:)
Сега е същото с повторенията, но аспекта е малко по-различен и в това се състои еволюцията на Xiaomi и феновете и.:(
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Те тия фенове, 2-3 броя са много фанатизирани. Тоя Милен и още някой други индивиди, и в андроид форума не спират да се облъчват. Окей, харесва ти марката, ама по-спокойно я давай. Едва ли им плащат пари от Xiaomi, за всичките тъпотии, които бълват.
Аз също ползвам тая марка, но някак си оставам стъпил на земята.
Чисто и ясно си пише - получават 2 ъпдейта на андроид, той човека пише за 5 години ъпдейт на MIUI. Разликата е от земята до небето.
Весела седмица. Xiaomi rlzz!! ;) :D
Аз също ползвам тая марка, но някак си оставам стъпил на земята.
Чисто и ясно си пише - получават 2 ъпдейта на андроид, той човека пише за 5 години ъпдейт на MIUI. Разликата е от земята до небето.
Весела седмица. Xiaomi rlzz!! ;) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Е, ъпдейтът на MIUI все пак ти дава security updates и повечето функции на новия Андроид със заемки от IOS. Другите и това не правят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi обяви кои устройства ще ъпдейти на Android до края на годината
Много повече са феновете!!!
Марката е един път!
Имат и бюджетки и флагмани които по нищо, ама по нищо не итстъоват на някои прехвалени марки!
Много години бях зомбиран по Самсунг само да кажа!
Марката е един път!
Имат и бюджетки и флагмани които по нищо, ама по нищо не итстъоват на някои прехвалени марки!
Много години бях зомбиран по Самсунг само да кажа!