Xiaomi отчита сериозен ръст в приходите през третото тримесечие

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Re: Xiaomi отчита сериозен ръст в приходите през третото тримесечие

Мнение от radko89 » 25 ное 2020, 19:29

arakchiev написа:
25 ное 2020, 17:47
Хмм вярно, че имаше оплаквания от сензора, бях забравил. Странно е, че не всеки има такива проблеми, надали и Сиаоми знаят на какво се дължи тоя бъг.

Иначе аз вече едвам мога да си преброя всичките техни уреди, които имам, и съм във възторг от всички тях. Рутер, кантар, телефони, гривни, прахосмукачка, пречиствател за въздух, телевизор, слушалки, проектор, сума ти IoT домашни неща, четка за зъби, душ за уста, лампи... качеството, дизайна и цените на всичко е феноменално! Имам и акции по 12 долара, засега са на 26 и ще чакам на хората Хуавеите да умрат и те да си купят Сиаоми, за да продавам :))
Бах :shock:
То като китайска борса във вас :)
Аз имам едно нещо - тротинетка - ще ми се да кажа, че като за китайски производител качеството и е добро, но всъщност качеството е по-добро от на Segway... наистина много качествена машина и с внимание към детайла.

И в интерес на истината при поръчка на нещо от алито примернл и видя, че е ксиоми не чета нито коментари, нито търся ревюта - автоматично възприемам, че е качествен продукт.
Не мога да кажа същото за много марки на техника от китай (в това число са anker и DJI), което в моите очи е знак, че са доста напред с материала

exgrigor
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Мнение от exgrigor » 25 ное 2020, 19:51

Факт е,че правят много джунджурии,което е бъдещето според мен.Който залага само на смартфони,таблети,лаптопи и TV ще има проблеми в бъдеще...

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 25 ное 2020, 20:39

radko89 написа:
25 ное 2020, 19:29
Не мога да кажа същото за много марки на техника от китай (в това число са anker и DJI), което в моите очи е знак, че са доста напред с материала
Аз съм изключително доволен от продуктите на Анкер. Имам техни батерии, слушалки, колонка, две безжични зарядни. Качеството е на много високо ниво! Сега поръчах и една батерия с 10W безжично зареждане от конкуренцията им AUKEY. https://amzn.to/37cusQh

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 25 ное 2020, 21:25

Аз май грешно се изразих,
Анкер, DJI и xiaomi са може би единствените китайски марки с много високо качество на изработка.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 25 ное 2020, 21:34

radko89 написа:
25 ное 2020, 21:25
Аз май грешно се изразих,
Анкер, DJI и xiaomi са може би единствените китайски марки с много високо качество на изработка.
Със сигурност има и доста други, просто над повечето нямаме лични впечатления. A4 tech имат качествени неща, вероятно климатици Gree, аудио техника Magnat, Edifier. :)

Отговори