Бахarakchiev написа: ↑25 ное 2020, 17:47Хмм вярно, че имаше оплаквания от сензора, бях забравил. Странно е, че не всеки има такива проблеми, надали и Сиаоми знаят на какво се дължи тоя бъг.
Иначе аз вече едвам мога да си преброя всичките техни уреди, които имам, и съм във възторг от всички тях. Рутер, кантар, телефони, гривни, прахосмукачка, пречиствател за въздух, телевизор, слушалки, проектор, сума ти IoT домашни неща, четка за зъби, душ за уста, лампи... качеството, дизайна и цените на всичко е феноменално! Имам и акции по 12 долара, засега са на 26 и ще чакам на хората Хуавеите да умрат и те да си купят Сиаоми, за да продавам )
То като китайска борса във вас
Аз имам едно нещо - тротинетка - ще ми се да кажа, че като за китайски производител качеството и е добро, но всъщност качеството е по-добро от на Segway... наистина много качествена машина и с внимание към детайла.
И в интерес на истината при поръчка на нещо от алито примернл и видя, че е ксиоми не чета нито коментари, нито търся ревюта - автоматично възприемам, че е качествен продукт.
Не мога да кажа същото за много марки на техника от китай (в това число са anker и DJI), което в моите очи е знак, че са доста напред с материала