Xiaomi отчита сериозен ръст в приходите през третото тримесечие

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Xiaomi отчита сериозен ръст в приходите през третото тримесечие

Мнение от arakchiev » 25 ное 2020, 12:01

Съвсем резонно и заслужено - нямат слаб модел, в който и да било ценови клас. Доказаха, че могат да правят и скъпи флагмани, които да са най-бързи и качествени. Радвам се на прогреса им! Дано резултатите най-сетне се отразят и на акциите им :))

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Xiaomi отчита сериозен ръст в приходите през третото тримесечие

Мнение от pretorianec » 25 ное 2020, 12:01

“Новия Huawei” в добрия смисъл на думата!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 25 ное 2020, 13:00

arakchiev написа:
25 ное 2020, 12:01
Съвсем резонно и заслужено - нямат слаб модел, в който и да било ценови клас. Доказаха, че могат да правят и скъпи флагмани, които да са най-бързи и качествени. Радвам се на прогреса им! Дано резултатите най-сетне се отразят и на акциите им :))
Напротив, точно напоследък, като гледам ревютата, почват да правят повече компромиси в детайлите. Примерно, масово почнаха да ползват говорители като на Самсунг в "средните" класове. ГПС-ите също бяха много зле на всичките няколко най-нови модела, на които има ревюта в Notebookcheck - даже на повечето изобщо не са успели да направят ревю на ГПС-а заради проблеми.
Казвам го не като хейтър, а като човек, купил си два поредни техни модела, и доволен и от 2-та. В момента няма техен модел, който бих си купил. И жаковете за слушалки почнаха да махат в повече модели. Пълен леш.

Друг е въпросът, че и другите не се стараят особено.

dicho_bg
Регистриран: 29 яну 2006, 13:53

Мнение от dicho_bg » 25 ное 2020, 13:18

Най-голяма ми забележка към тях е в ш*бания им бъг в/със сензора за близост. Има го от доста време, а гледам, че продължава да го има в редмитата и ноутовете 8 и 9 серия. При някои модели се оправя с ресети в скритото меню, при други - не. А съвсем друг е въпроса дали обикновен потребител трябва да пипа нещо, което трябва да е оправено в официалните им версии на MIUI.
Иначе ценово са добре като качество-производителност.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 25 ное 2020, 13:22

dicho_bg написа:
25 ное 2020, 13:18
Най-голяма ми забележка към тях е в ш*бания им бъг в/със сензора за близост. Има го от доста време, а гледам, че продължава да го има в редмитата и ноутовете 8 и 9 серия. При някои модели се оправя с ресети в скритото меню, при други - не. А съвсем друг е въпроса дали обикновен потребител трябва да пипа нещо, което трябва да е оправено в официалните им версии на MIUI.
Иначе ценово са добре като качество-производителност.
Какво му има? Аз не съм забелязал проблеми в това отношение.

dicho_bg
Регистриран: 29 яну 2006, 13:53

Мнение от dicho_bg » 25 ное 2020, 13:28

@defierofodds, при получаване на обаждане сензора не сработва и при доближаване до ухото, екрана продължава да свети и така неволно натискаш с ухо или пръсти по него. Забелявам го при телефона на жена ми - Редми Ноут 8 с Куалком процесор и на кума му, Редми Ноут 9 еС, също с Куалком процесор. Проблема го има и на Редми 4 Прайм, жената го ползваше доскоро като 2-ри телефон. С ресет или калибрация се оправя и след няколко обаждания - пак същата работа.

exgrigor
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Мнение от exgrigor » 25 ное 2020, 14:41

Да,проблема със сензора за близост е отвратителен.Мислех,че при новите модели е оправен,но явно не е.Последно ползвах Redmi note 6 pro и непрекъснато задържах/набирах по време на разговор.Другото което ме дразни е,че не се актуализира града и температурата на стоковият уйджет.Играх си да пиша в Mi forum-a,но без ефект.Със Самсунга нямам такива проблеми.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 25 ное 2020, 17:47

Хмм вярно, че имаше оплаквания от сензора, бях забравил. Странно е, че не всеки има такива проблеми, надали и Сиаоми знаят на какво се дължи тоя бъг.

Иначе аз вече едвам мога да си преброя всичките техни уреди, които имам, и съм във възторг от всички тях. Рутер, кантар, телефони, гривни, прахосмукачка, пречиствател за въздух, телевизор, слушалки, проектор, сума ти IoT домашни неща, четка за зъби, душ за уста, лампи... качеството, дизайна и цените на всичко е феноменално! Имам и акции по 12 долара, засега са на 26 и ще чакам на хората Хуавеите да умрат и те да си купят Сиаоми, за да продавам :))

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 25 ное 2020, 18:20

Аз оня ден взех едно redmi 9 за подарък. Дано няма ядове със сензори. Един приятел още си ползва Note 5 без проблеми.

Отговори