Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от npet » 12 сеп 2018, 11:38

-
Последна промяна от npet на 30 юли 2020, 18:36, променено общо 1 път.
-

mobili
Регистриран: 24 май 2015, 16:13

Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от mobili » 12 сеп 2018, 12:42

Нищо лошо няма в надъхването- не харчат моите, или Вашите пари. А определението "жалки" никак не е на място.

11125555
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от 11125555 » 12 сеп 2018, 13:29

Ей сега отивам да купя ексклузивно новата претоплена Ябълка, която е същата като от миналата година, но на кутията пише 2018, срещу едни 10 минимални заплати, та да не изглеждам жалък на някой форумец.. .
П.П. Ще бъде ли жалко, ако си я пъхна е лъскавия анцуг на Адидас без калъф и протектор за по 💯 кинта?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от sladyrko » 12 сеп 2018, 13:37

Росене, пак ли с нов ник?

Това "П.П." и ненависта ти към Apple те издава.

Различен ник, същото чаве зад него.

Относно телефона, гледах доста видеа и сравнения с най-скъпите телефони и съм много приятно изненадан. За тези пари, е най-доброто на пазара, ако не искаш да даваш 1500+ лева.

В нашата държава NFC едва ли се ползва дори от 1% от потребителите на смартфони. Това за ХД качесвото на Нетфликс или Амазон, също не ни топли, тука си торентваме масово или си имаме HBO GO към планчето.

Другия вариант плати 8лв да си отключиш Plex приложението и си стриймвай където си искаш от PC-то свалените филмчета в перфектно качество.

Жалко, че го няма при операторите, а търговците го продават на прекалено надута цена. Едни 600лв щяха да са идеалната цена при положение, че имаш 2 години читава гаранция.

Ако ми трябваше телефон в момента и плащах в кеш и за момент не бих се замислил, дори за 700лв. Спокойно 2 години ще си изкараш без никакви проблеми с него. За тея пари си е направо супер оферта.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от PoceH_BS » 12 сеп 2018, 17:07

[Quote]Росене, пак ли с нов ник?

Това "П.П." и ненависта ти към Apple те издава.

Различен ник, същото чаве зад него.[/Quote]

Ами не, пиша си от моя си акаунт, можеш да питаш модовете/админите кой е този с другия акаунт, но както се вижда ти си си останал същото чаве.

Толкова ти разбира "умната" глава - п.п. се пише с малки букви и винаги така съм го писал, но явно омразата ти към мен (по разбираеми причини) те заслепява толкова много, че не можеш да се траеш и да не се изОкаш в темата.

п.п. Изгнилите ябълки ги мрази толкова много народ, че си нямаш и на идея, само стадото чинно всяка година отива да го "стригат" с претоплена манджа, не случайно е приказката - "Овцете се стрижат наесен"... :D

п.п.2
[Quote]"Жалко, че го няма при операторите, а търговците го продават на прекалено надута цена. Едни 600лв щяха да са идеалната цена при положение, че имаш 2 години читава гаранция."[/Quote]

Никой не те спира да си го поръчаш от официалните магазини на марката в страните от ЕС, например Испания.

п.п.3 И след толкова години не се научихте, че имате право на 2 (две) годишна рекламация, търговската гаранция може да бъде една седмица, един месец, една година и т.н. Прочетете и най-важното проумейте какво пише в ЗЗП!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от sladyrko » 12 сеп 2018, 17:53

За да те мразя, трябва да ми е пукало за тебе, така, че няма как да стане.

Едно прокси или ВПН и все едно не си ти, но твоята "умна" главица мисли, че всички са на твоето ниво.

Както и да е. Да не усираме много темата.

Ако го поръчаш от друга държава и бранда няма тук официален сервиз от кого ще си търсиш рекламацията?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от PoceH_BS » 12 сеп 2018, 18:09

[Quote]Ако го поръчаш от друга държава и бранда няма тук официален сервиз от кого ще си търсиш рекламацията?[/Quote]

Писал съм вече, ако беше чел внимателно темата нямаше да ми задаваш въпроси на които вече е отговорено, но специално за теб:
Понеже сме в ЕС, важи директивата за правото на 2 (две) годишна рекламация в целия ЕС. Ще си предявиш рекламацията към магазина от който си го купил. Вече всеки за себе си си решава дали да го купи от официалния магазин от друга страна членка на ЕС за ? 329 или от БГ за 900 лв.

sladyrko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от sladyrko » 12 сеп 2018, 18:39

Евала, научихме нещо ново.

Проблема е, колко време ще отнеме тая рекламация, дали изобщо някой ще обърне внимание и т.н. Те тука вътре в държавата ни като се оплачеш на КЗП отнема години, иди търси в чужбина права.

Между другото бях пратил преди 2 години, ако не и повече вече оплакване до КЗП заради ЕМАГ, че ме таксуваха за ремонт на уред който си беше в гаранция и тя го покрива тоя проблем, още няма никой... А и тука е 700лв, така, че ако гаранцията ще е сигурна, аз лично бих ги дал тук.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от board » 12 сеп 2018, 18:42

От това което казваш излиза, че ако си го купиш от друга държава трябва трябва там да си търсиш и гаранционното обслужване, така ли?

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България

Мнение от PoceH_BS » 12 сеп 2018, 18:55

Точно така, по закон си търсиш правата от продавача и не те интересуват нито вносители, нито търговски гаранции. В първите шест месеца се счита дефект/проблем (ако има такъв) директно за производствен проблем/брак (грубо казано, на народен език), в следващите 18 месеца търговеца е длъжен да приведе стоката във вид в който е я е продал и използването и за нейния вид обичайна употреба (пак казано на народен език). Ако трябваше да си го купувам този модел, щях да си направя една разходка до Испания и да си го взема от там. Най-важния и основен проблем който има този модел е неравномерната подсветка и на място се вижда най-добре. Разликата от тамошната цена и тукашната ще ми покрие разходката до Испания.

п.п. За Сладкия - Европейски потребителски център България - http://www.ecc.bg/
Реагират много бързо и адекватно за разлика от нашата корумпирана КЗП.

Отговори