Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
А пък тия от технополис си държат на цена 899 лева за 64 гига версията......
Емаг добър магазин ли са, нещо съмнително???
Емаг добър магазин ли са, нещо съмнително???
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Емаг са с много добро обслужване, особено гаранционното, да се работи с тях е леко и удобно. За сравнение имам Технополис, за които не мога да кажа същото.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Емаг са си идеал. Телефонът на тая цена с 2 години гаранция си е перфе.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Благодаря за отговорите :)
Още едно ревю на телефона:
https://mobile-review.com/review/pocophone-f1.shtml
Още едно ревю на телефона:
https://mobile-review.com/review/pocophone-f1.shtml
Pixel 8
Те взимат от официалния вносител за БГ и продават на неговата препоръчителна цена, а Емаг вероятно се снабдява от румънски дистрибутор. В Румъния най-ниската цена е 1649 леи (694 лв) за синия модел, а черният е 711 лв., но са от други търговци.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Ха, тези семпли показват, че камерата е по-зле в сравнение с Honor Play.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
По-скоро са сравними.
Във всеки случай май засега е най-добре да се изключва т.нар. "ИИ"...
Във всеки случай май засега е най-добре да се изключва т.нар. "ИИ"...
Pixel 8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Има го в новата брошура на Техмарт на цена 829лв
Случвало ми се е електроника от емаг, директно донесена с куриер от Румъния да ми е отказана за гаранционно обслужване в единия сервиз и ме карат да я пращам на емаг и те евентуално да благоволят да я вземат, но в другия гаранционен сервиз я взеха и ремонтираха за седмица.
В случая с Xiaomi-то от емаг, не знам дали Солитрон ще излязат печени или ще се дървят в случай на дефект. Всъщност кой сервиз ги обслужва у нас?
В случая с Xiaomi-то от емаг, не знам дали Солитрон ще излязат печени или ще се дървят в случай на дефект. Всъщност кой сервиз ги обслужва у нас?