Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Ей така от любопитство, за какво ползваш NFC?
Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Имам караоке колона с NFC и за първи път го пробвах буквално преди месец, като сдвоих с тая колона. А ми е сигурно 5-тия с тая "екстра". Безконтактното плащане с това ли работи?
Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Липсата на безконтактни разплащания е достатъчно основателна причина, защото употребата им ще расте в България. Без NFC не може да се ползват безконтактните услуги на phyre, ПИБ и Revolut (вече е налична за някои потребители на Android и в България).
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Е и аз имам NFC слушалки и колонка, ама не ми се струва толкова полезно. Веднъж сдвояваш устройствата и това е. За това ми стана толкова любопитно, за какво го ползва човека, че да е ключова екстра за него.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Понеже не съм запознат, ще ми обясниш ли какво е предимството да плащаш с някоя от тези услуги, вместо с безконтактна карта?
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
Напр. да плащаш с Icard портфейл с виртуална карта, заредена само с нужната сума. Така дори пос терминала да се окаже скимиращ, не гориш.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
По-висока сигурност заради токенизацията и удобство, защото не се налага да носиш карта. В повечето случаи телефоните са винаги с нас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
То и картите са почти винаги с мен, избягвам да излизам навън без документи. Както и да е, трябва да пробвам някоя от тези услуги. А Реално на всеки безконтактен ПОС терминал ли работят или има някакви изисквания?
Re: Re: Xiaomi Pocophone F1 ще се предлага в над 60 страни, включително и в България
[Quote]Телефон за за почти 900 лева а няма NFC направо ще го пропусна[/Quote]
Хехе тези "нашите" Солитрон се шегуват... Хората си накупиха Samsung Note 9 за 950 - 1000 лева. Телефонът е доста добър, да не кажа едно от най-добрите произведения за ценовия си клас. Единственият му недостатък е евтината изработка като материал и усещане, по този параметър е сравним с ниския клас, не създава усещането за "гъзария" и лукс, от което масовия българин има неистова психическа потребност, така че не го препоръчвам на функявците... Като производителност, май изглежда че е номер 1 в Antutu Benchmark.
Хехе тези "нашите" Солитрон се шегуват... Хората си накупиха Samsung Note 9 за 950 - 1000 лева. Телефонът е доста добър, да не кажа едно от най-добрите произведения за ценовия си клас. Единственият му недостатък е евтината изработка като материал и усещане, по този параметър е сравним с ниския клас, не създава усещането за "гъзария" и лукс, от което масовия българин има неистова психическа потребност, така че не го препоръчвам на функявците... Като производителност, май изглежда че е номер 1 в Antutu Benchmark.
[Quote]Единственият му недостатък е евтината изработка като материал [/Quote]
Точно това му хубавото!
Чакам такъв смартфон от Galaxy Note 3 - последният истински Note на Samsung.
Аз не искам да плащам за разни стъкларии.
Така или иначе с кейс нищо не се вижда.
Само чакам да видя дали в Алито или Амазон EU ще е по-изгоден!
Точно това му хубавото!
Чакам такъв смартфон от Galaxy Note 3 - последният истински Note на Samsung.
Аз не искам да плащам за разни стъкларии.
Така или иначе с кейс нищо не се вижда.
Само чакам да видя дали в Алито или Амазон EU ще е по-изгоден!