Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus
Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus
Готини са, ама са лопати.
5,7 инча, 720р дисплей, 152 мм дължина. Не ми се мисли колко ще са големи Redmi Note.
5,7 инча, 720р дисплей, 152 мм дължина. Не ми се мисли колко ще са големи Redmi Note.
Re: Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus
5.99 сигурно. Но то е реално по-мъничко от старите 5 инчови,защото е по-сплескан екранът.
Ква лопата като моя 5.5" note 4 e 151 мм?
Re: Re: Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus
именно, твоят е голям, тези ще са колкото него. Но това не са Ноте, а нормалните.
За ноте се говори, че ще са с 5,99 инча дисплеи.
За ноте се говори, че ще са с 5,99 инча дисплеи.
Мода на фаблети - докога ли?
[Quote]Мода на фаблети - докога ли?[/Quote]
Е, какво да ползваме, "пощенски марки" с 3.5 - 4" екран?
Е, какво да ползваме, "пощенски марки" с 3.5 - 4" екран?
Чаркалаците на смартфоните вече са на едно ниво с тези от среден клас лаптоп, като това в абсолютни цифри си е така, без да преувеличавам. Какъв смисъл тази брутална мощ да е ограничена от 4 инча екран. Слагат 720P екран защото RedMe са бюджетни телефони.
Сега разцъквам Mix2 .Телефончето на габарити е точно колкото старото 5.5 инчово Letv. Като качество обаче не трябва да очаквате чудеса от Xiaomi.Дори Mix2 е под нивото на 2К екраните от LG на Letv.
Сега разцъквам Mix2 .Телефончето на габарити е точно колкото старото 5.5 инчово Letv. Като качество обаче не трябва да очаквате чудеса от Xiaomi.Дори Mix2 е под нивото на 2К екраните от LG на Letv.
Смятам че това което подготвят като размер не е добро решение.Все повече са хората на който им писва от големите размери телефони,и това че ще избягат от габаритите на 145 мм височина няма да се хареса.Точно възможноста за безрамкови машини може да предложи габарити които да са удобни за носене в джоб,работа с една ръка.Абе на мен ми липсва един модел с средни характеристики и не големи размери.Чакаме следващата ревизия на модела.
Чудя се дали следващият ми телефон да не е LG Q6. Този е единственият, който е с малки размери - 142 мм и 5,5 инча FHD екран. Вярно, че процесорът му е слабичък, ама ще върши работа.
Иначе не знам до кога ще продължи тая тенденция за увеличаване на размерите.
Xiaomi бяха единствените, които имаха 5 инчови телефони с размер 140 мм на височина. Сега остава само Redmi 5A.
Иначе не знам до кога ще продължи тая тенденция за увеличаване на размерите.
Xiaomi бяха единствените, които имаха 5 инчови телефони с размер 140 мм на височина. Сега остава само Redmi 5A.