Xiaomi представи Mi Mix Fold с 8.01" сгъваем дисплей
Новина от MobileBulgaria Xiaomi представи Mi Mix Fold с 8.01" сгъваем дисплей
Якото анонси...марката израстна и стана водеща доста бързо.
Харесва ми, но цената 3300 лв. в Китай, т.е. поне 4500 лв. тук, изобщо не ми харесва! Колата ми е 4 пъти по-евтина, няма как да стане! Ще го ползват 50 човека у нас, ако изобщо дойде тук и 50 000 макс по света!
Re: Xiaomi представи Mi Mix Fold с 8.01
Определено много интересно предложение, но за мен с доста неизвестни.
Така и не разбрах дали тази течна леща ще е на основния сензор и ако е така, за какво са другите 2 сензора?
Освен това дори не е ясно дали ще се продава извън Китай.
Но неприятно впечатление ми прави плагиатството и копирането от Самсунг. Първо пуснаха Ултра, като на S20, сега пък пускат Fold. Вярно, че дисплея, сензора, паметта и процесора ги произвеждат Самсунг, но тогава защо да купува някой Шаоми???
Така и не разбрах дали тази течна леща ще е на основния сензор и ако е така, за какво са другите 2 сензора?
Но неприятно впечатление ми прави плагиатството и копирането от Самсунг. Първо пуснаха Ултра, като на S20, сега пък пускат Fold. Вярно, че дисплея, сензора, паметта и процесора ги произвеждат Самсунг, но тогава защо да купува някой Шаоми???
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Гледах доста клипове.
Може да има хубави неща, но има чудовищен лаг при отваряне/затваряне на телефона. Така всичко губи смисъл.
Може да има хубави неща, но има чудовищен лаг при отваряне/затваряне на телефона. Така всичко губи смисъл.
Засега нямат намерение да го предлагат извън Китай.
Какво направиха тея Xiaomi, нещо много дръпнаха технологично.
Абсолютно си прав. За парите си по-добре да се вземе оригинален Самсунг. Иначе и на мен ми хареса китайския Фолд.Spikul написа: ↑30 мар 2021, 19:11Определено много интересно предложение, но за мен с доста неизвестни.
Samsung GALAXY S22 Ultra