Xiaomi Redmi Note 2 струва едва 112 евро, но ползва MediaTek Helio X10
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 2 струва едва 112 евро, но ползва MediaTek Helio X10
Xiaomi вече и в България xiaomishop.bg
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 2 струва едва 112 евро, но ползва MediaTek Helio X10
Разцъквал си, сигурен съм. Предполагам, че ги разбираш повече, щом покрай мен 80% от хората са с китайски телефони. Да, да, прав си, иди си пусни 4-те филмчета да си гледаш, не мога да споря с хора, които имат умствения капацитет да поемат 4 филам едновременно. Иначе съм сигурен, че не разбирам от нещата. Просто моите познати са нацелили правилни борйки. Единствените правилни бройки в света са това. Хвърляй си парите за глупости, не е моя работа, просто не карай хората да го правт с твоите писания, защото някой може да съжалява жестоко след това.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 2 струва едва 112 евро, но ползва MediaTek Helio X10
[Quote]Разцъквал си, сигурен съм. Предполагам, че ги разбираш повече, щом покрай мен 80% от хората са с китайски телефони. Да, да, прав си, иди си пусни 4-те филмчета да си гледаш, не мога да споря с хора, които имат умствения капацитет да поемат 4 филам едновременно. Иначе съм сигурен, че не разбирам от нещата[/Quote]
За разлика от теб аз не осъждам избора ти на телефон. Щом така ти харесва. Но бие на очи омразата ти към Самсунг и любовта ти към Епъл. Колкото до 4-те филма- по всяко време съм готов да сравнявам телефоните с вашите китайци. Между другото пробвай с телефона си онлайн банкиране на някоя чуждестранна банка.
За разлика от теб аз не осъждам избора ти на телефон. Щом така ти харесва. Но бие на очи омразата ти към Самсунг и любовта ти към Епъл. Колкото до 4-те филма- по всяко време съм готов да сравнявам телефоните с вашите китайци. Между другото пробвай с телефона си онлайн банкиране на някоя чуждестранна банка.
[Quote]Разцъквал съм голяма част от тях.[/Quote]
Ще споделиш ли конкретни модели?
Ще споделиш ли конкретни модели?