Xiaomi влиза официално в Испания!!
Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
Кой е казал, че искаме цените в Китай? Искаме просто нормални надценки, а не от всички дистрибутори в Европа българския да продава най-скъпо!!! Това ако за теб е нормално, за всички останали клиенти не е!! Нарича се с друга дума- прекомерна АЛЧНОСТ!
Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
[Quote]Колкото си пазарувате от Атина, толкова ще пазарувате и от Испания.[/Quote]
Точно. В България надценките са прилични и не виждам проблем.
Redmi Note 4 4GB 64GB SD oт АлиЕкспрес: 205 долара/341 лв. + 20% ДДС = [B]408 лв. + мито[/B]
В Мтел без договор телефонът струва[B] 450 лв[/B], като се предлага с двугодишна гаранция. Кое му е скъпото?
Точно. В България надценките са прилични и не виждам проблем.
Redmi Note 4 4GB 64GB SD oт АлиЕкспрес: 205 долара/341 лв. + 20% ДДС = [B]408 лв. + мито[/B]
В Мтел без договор телефонът струва[B] 450 лв[/B], като се предлага с двугодишна гаранция. Кое му е скъпото?
Re: Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
Ами, ако трябва да избирам между внос от чужбина и неоторизираната гаранция на Ментел, със сигурност ще предпочета внос от чужбина. Това по принцип. А иначе, дори в Ментел да беше по-евтин, пак нямаше да взема от тях, защото не заслужават парите ми. Все пак и да строша телефон за 200 долара, няма да ме е яд толкова. И определено бих предпочел да си купя нов телефон за 200 долара, от колкото да чакам Ментел цял месец да ми го оправят, и един бог знае какво ще представлява телефона след техния ремонт. :)
Колкото до мнението на Алгор. Ами Алгор какво да ти кажа, линковете които си дал за покупка от Атина, съм ги запаметил в любими и чакам да дойдат празници за да взема 1-2 бройки. Ако това ще те успокои. Благодаря за линковете всъщност! :)
Колкото до мнението на Алгор. Ами Алгор какво да ти кажа, линковете които си дал за покупка от Атина, съм ги запаметил в любими и чакам да дойдат празници за да взема 1-2 бройки. Ако това ще те успокои. Благодаря за линковете всъщност! :)
Re: Re: Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
Там без договор е 530лв.
За настоящи абонати е 450.
И аз не бих станал техен абонат и за 200лв да го дават.
А от Алито - ДДС и Мито са въпрос на късмет, повечето не плащат и може да се намери за 300лв телефона. И аз бих предпочел риска от там. Ако беше Теленор или Вивата - по бих се замислил. :)
За настоящи абонати е 450.
И аз не бих станал техен абонат и за 200лв да го дават.
А от Алито - ДДС и Мито са въпрос на късмет, повечето не плащат и може да се намери за 300лв телефона. И аз бих предпочел риска от там. Ако беше Теленор или Вивата - по бих се замислил. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
[Quote]Колкото до мнението на Алгор. Ами Алгор какво да ти кажа, линковете които си дал за покупка от Атина, съм ги запаметил в любими и чакам да дойдат празници за да взема 1-2 бройки. Ако това ще те успокои. Благодаря за линковете всъщност! [/Quote]
Нито ще ме изнерви, нито ще ме успокои това, което казваш.
Радвам се, че намираш цените там за нормални (като тези в БГ), защото за мен с официална гаранция и поддръжка, плюс немалък магазин, цената няма как да е ниска.
И затова репликирам "феновете", които са такива само на думи.
Както и да е.
Като купиш да се похвалиш (beer)
Нито ще ме изнерви, нито ще ме успокои това, което казваш.
Радвам се, че намираш цените там за нормални (като тези в БГ), защото за мен с официална гаранция и поддръжка, плюс немалък магазин, цената няма как да е ниска.
И затова репликирам "феновете", които са такива само на думи.
Както и да е.
Като купиш да се похвалиш (beer)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
[Quote]В Мтел без договор телефонът струва 450 лв.[/Quote]
Това е лъжа. Обявената цена на сайта на Мтел е 600 лв. без договор и 530 лв. за клиенти с карта Мтел клуб. Прилагам скрииншот от страницата на Мтел!
Обявената официална цена от дистрибутора за България е 550 лв., най-високата в Европа. След минути ще дам цените в другите страни, само да намеря страницата. Да видят всички какво значи надценка на български търговец :D
Това е лъжа. Обявената цена на сайта на Мтел е 600 лв. без договор и 530 лв. за клиенти с карта Мтел клуб. Прилагам скрииншот от страницата на Мтел!
Обявената официална цена от дистрибутора за България е 550 лв., най-високата в Европа. След минути ще дам цените в другите страни, само да намеря страницата. Да видят всички какво значи надценка на български търговец :D
Така, ето го и обещаното сравнение на цените в Европа, откъдето се вижда безумната алчност на българския дистрибутор Солитрон: https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1_goes_on_sale_in_europe-news-27595.php
В България 550 лв., обаче в Унгария е 480 лв., в Чехия в момента е 6200 чешки крони- https://www.alza.cz/xiaomi-mi-a1-lte-64gb?dq=5124723 , което е 480 лв. В Испания телефона струва 460 лв., в Италия- 440 лв.
В България 550 лв., обаче в Унгария е 480 лв., в Чехия в момента е 6200 чешки крони- https://www.alza.cz/xiaomi-mi-a1-lte-64gb?dq=5124723 , което е 480 лв. В Испания телефона струва 460 лв., в Италия- 440 лв.
Никакъв смисъл няма да се взима от Ментел. Дори и с клубна карта, цената пак е висока.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
Ето и как можете да си поръчате телефона по евтино и да избегнете скандалния бг търговец Солитрон. Оттук може да се поръча през испанския дистрибутор за 230 евро или 450 лв.: https://www.blablatel.es/xiaomi-mi-a1-4-64gb-global-version
Преди това се регистрирате в сайта на фирма като Лерон, които за 5 лв. ви доставят стоката от Испания: https://www.leron.bg/ Пазарувал съм с такава фирма от Англия и са изключително надеждни! Така телефона ви излиза общо 455 лв., много по изгодно от цената в България- 550 лв.
Ще оставя на читателите да преценят на какво основание българския дистрибутор се опитва да продава на най-високата цена в Европа. После защо хората в България се чудят откъде да поръчват и как да заобиколят тази безумна алчност!
Преди това се регистрирате в сайта на фирма като Лерон, които за 5 лв. ви доставят стоката от Испания: https://www.leron.bg/ Пазарувал съм с такава фирма от Англия и са изключително надеждни! Така телефона ви излиза общо 455 лв., много по изгодно от цената в България- 550 лв.
Ще оставя на читателите да преценят на какво основание българския дистрибутор се опитва да продава на най-високата цена в Европа. После защо хората в България се чудят откъде да поръчват и как да заобиколят тази безумна алчност!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi влиза официално в Испания!!
[Quote]Оттук може да се поръча през испанския дистрибутор за 230 евро или 450 лв.: линк[/Quote]
Е как да го поръчаме, като няма налични?!?!
Няма и вариант да стигна до крайна цена с доставката, точно защото няма наличност.
Тоест към момента инфото е подвеждащо!
Е как да го поръчаме, като няма налични?!?!
Няма и вариант да стигна до крайна цена с доставката, точно защото няма наличност.
Тоест към момента инфото е подвеждащо!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!