Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
кошмарът на самсунг набира скорост.
Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
Честно, видял ли си наживо един техен телефон? Ей така за собствено удовлетворение, походи малко по оживените централни части - примерно на София и заснеми едно Mi3/4.:D Масово хората си купуват Samsung, HTC, LG & iPhone!
Били продали толкова милиона, ама къде, на кой пазар??? Ако имат в предвид китайския и индийския е нещо, но не и повод за бурни аплодисменти.:D
Все Samsung ви е на езика, че му били спаднали продажбите, но никога не коментирате, че останалите бяха на големи загуби, никога!!!;) Това е нещо нормално, след като пазара е вече пренаситен. И колкото повече компании започнат да навлизат в този сегмент, толкова повече и качеството ще се занижава, борейки се всеки за по-голямо парче от баницата. Никой няма да хвърля ресурси за качество, което само ще го забави да хване поредната вълна от избълвани флагмани!
Аз няма да си взема китайски телефон, защото преди време имах неудоволствието да тествам едно ZOPO. И колкото и премиум вид да имаше, си беше едно голямо дръвце от където и да го погледнеш.:D
Имам и два таблета на Lenovo, които по презумция бяха за да заменят застарелия ми iPad 2, а ми не става... Яки батерии, ама пълни пръчки. Единия го дадох на майка ми, а другия е в шкафа и тия дни ще го пускам на битака...:D
п.с. Единственната китайска марка, която според мен може да го докара до качество не само на външен вид е Huawei. Моделите им P6/7 са супер красиви и работят доста добре.:) Заслужават внимание наистина.
Били продали толкова милиона, ама къде, на кой пазар??? Ако имат в предвид китайския и индийския е нещо, но не и повод за бурни аплодисменти.:D
Все Samsung ви е на езика, че му били спаднали продажбите, но никога не коментирате, че останалите бяха на големи загуби, никога!!!;) Това е нещо нормално, след като пазара е вече пренаситен. И колкото повече компании започнат да навлизат в този сегмент, толкова повече и качеството ще се занижава, борейки се всеки за по-голямо парче от баницата. Никой няма да хвърля ресурси за качество, което само ще го забави да хване поредната вълна от избълвани флагмани!
Аз няма да си взема китайски телефон, защото преди време имах неудоволствието да тествам едно ZOPO. И колкото и премиум вид да имаше, си беше едно голямо дръвце от където и да го погледнеш.:D
Имам и два таблета на Lenovo, които по презумция бяха за да заменят застарелия ми iPad 2, а ми не става... Яки батерии, ама пълни пръчки. Единия го дадох на майка ми, а другия е в шкафа и тия дни ще го пускам на битака...:D
п.с. Единственната китайска марка, която според мен може да го докара до качество не само на външен вид е Huawei. Моделите им P6/7 са супер красиви и работят доста добре.:) Заслужават внимание наистина.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
А защо продават само в Китай и околията?...защото не плащат нищо, затова са им евтини телефоните...като си платят всички патенти, лицензи и такси и ще запеят друга песен...
-
- Регистриран: 26 апр 2013, 14:42
Ванка дали ще вземеш самсунг, леново или xiaomi, е все едно и също. Всички нямат традиции в производството на телефони. Но стана голям пазара и те започнаха производството. Алкател, Нокия и Моторола-това са брандовите които си заслужавата да се купят. Другото е ширпотреба.Аз съм с Нокия а жената е с Алкател.
Re: Re: Re: Xiaomi завърши 2014 година с над 61 милиона продадени телефона
А Сони няма ли място сред Алкател, Нокия и Моторола?
Специално в сравнение с Xiaomi има огромна разлика. Xiaomi тотално са се отказали от сд слотовете и сменяемите батерии, много от моделите са и с непоносимо аудио (Гледам, че в Mi4 поне това са оправили), батериите като гледам също карат малко при това съотношение размер на батерии/дисплеи.
Най-надценената китайска марка, според мен.
Най-надценената китайска марка, според мен.
Аз лично до преди месец имах Xiaomi Mi3, мога да кажа от опит, че работи по-бързо и мазно от доста 'маркови' телефони. Бях много скептичен към подобнми китайски марки, но този телефон ме накара да си променя мнението. Оставям настрана съотношението цена/качество, тук няма кой да бие Xiaomi.
Смених го само защото ми беше прекалено голям и трудно боравех с него с една ръка.
Смених го само защото ми беше прекалено голям и трудно боравех с него с една ръка.
Аз имах xiaomi mi3 и не беше толкова зле за парите си.
Не е като лг, самсунг, сони, но определно си заслужава парите, всичко си му бачкаше наред, и да вървеше много добре.
Разкарах го защото съм си фен на епъл, но който иска по евтин смарт, определено може да се ориентира към Xiaomi.
Точно пък китайските смартове са най-голямата заплаха за големите фирми, някой има ли one plus one, само добри работи чувам за него.
Лично мое мнение, е че скоро точно китайските фирми ще са на челото на класациите, качество-цена нямат равни.
Ванка, Зопо не е точно най-добрият пример за добър китайски смарт, Зопо е имитация на Оппо, това е китайска фирма която имитира китайска фирма.....малко....:)
Както казах пробвайте one plus one, и тогава говорете за китайски смартове...
Не е като лг, самсунг, сони, но определно си заслужава парите, всичко си му бачкаше наред, и да вървеше много добре.
Разкарах го защото съм си фен на епъл, но който иска по евтин смарт, определено може да се ориентира към Xiaomi.
Точно пък китайските смартове са най-голямата заплаха за големите фирми, някой има ли one plus one, само добри работи чувам за него.
Лично мое мнение, е че скоро точно китайските фирми ще са на челото на класациите, качество-цена нямат равни.
Ванка, Зопо не е точно най-добрият пример за добър китайски смарт, Зопо е имитация на Оппо, това е китайска фирма която имитира китайска фирма.....малко....:)
Както казах пробвайте one plus one, и тогава говорете за китайски смартове...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Колега
ти и колегата Holon като толкова харесвате Xiaomi защо сте ги продали бързо бързо .
@IPS IPS
ignore
По темата
Xiaomiпродават на собствения си пазар и в Индия . Като стъпят в Европа и започнат да плащат такси и данъци и ще стане като с цените на Lenovo у нас
ти и колегата Holon като толкова харесвате Xiaomi защо сте ги продали бързо бързо .
@IPS IPS
ignore
По темата
Xiaomiпродават на собствения си пазар и в Индия . Като стъпят в Европа и започнат да плащат такси и данъци и ще стане като с цените на Lenovo у нас
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Алкател, Нокия и Моторола-това са брандовите [/Quote]
Колега бяха
TCL понижиха качеството на Алкател
Мс без коментар какво направиха с Нокия
Леново купиха Моторола
.
Колега бяха
TCL понижиха качеството на Алкател
Мс без коментар какво направиха с Нокия