Xperia Z1 вдига високо летвата за смартфоните с Android
Xperia Z1 вдига високо летвата за самртфоните с Android
Браво на Сони, представиха наистина флагман с впечатляващи характеристики. Естествено и цената ще е подобаваща, но го очакваме с нетърпение.(yes)
Re: Xperia Z1 вдига високо летвата за самртфоните с Android
Защо го няма в сайта?
За звука нищо не казвате, ще има ли подобрение в сравнение с предходния флагман
Ами виж само говорителя разположен почти по цялата ширина на долния профил и ще разбереш че има осезаема разлика от преходния модел. Руснаците от mobile-review са направили страхотен обзор и го хвалят доста. Естествено все още не е с финалния софтуер.
Отлични данни, но да видим какво ще е изпълнението в реални условия.
Голям минус е за мен на, толкова голям телефон да лепнат бутоните на екрана...
(no) Това е отвратително решение...
Голям минус е за мен на, толкова голям телефон да лепнат бутоните на екрана...
(no) Това е отвратително решение...
+1(yes)
Това и на мен не ми допада. За какво ми е гол корпус в долната част, копчетата на дисплея и после имал 5\' дисплей... Пък и почти 1см по-голям от С4. Е мерси, да си го чукат у главата тоя хардуер...
Това и на мен не ми допада. За какво ми е гол корпус в долната част, копчетата на дисплея и после имал 5\' дисплей... Пък и почти 1см по-голям от С4. Е мерси, да си го чукат у главата тоя хардуер...
И на всичкото отгоре пак не са направили батерията сменяема - не е като да не са имали място:P
Това с празното пространство отдолу и бутоните на екрана е изключително тъпо... Екранът на практика се намалява...
[Quote]Дисплеят на телефона е с диагонал 5\", като е малко по-голям от Xperia Z, но това се дължи на по-големия сензор за камерата[/Quote]
Тук някой отново е превеждал с Гугъл транслейт... Как може по-големият размер на екрана да се ДЪЛЖИ на по-големия сензор за камерата :D
За излъчването във ФБ - правиш си акаунт на Бамбусер, инсталираш си приложението и си готов и без да имаш Z1... Приложението щяло да бъде предварително инсталирано и това е голям повод за гордост :D
[Quote]Дисплеят на телефона е с диагонал 5\", като е малко по-голям от Xperia Z, но това се дължи на по-големия сензор за камерата[/Quote]
Тук някой отново е превеждал с Гугъл транслейт... Как може по-големият размер на екрана да се ДЪЛЖИ на по-големия сензор за камерата :D
За излъчването във ФБ - правиш си акаунт на Бамбусер, инсталираш си приложението и си готов и без да имаш Z1... Приложението щяло да бъде предварително инсталирано и това е голям повод за гордост :D
Не е проблем. Бутоните могат да се скриват и екранът се удължава.. После с плъзгане нагоре се показват.
Супер е телефонът !
Супер е телефонът !
аз се чудя що още не е добавен в сайта. (angry)
S9+