Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
Да им е честито. Аз обикновен телевизор нямам вкъщи, камо ли full HD или 4k. E, все пак имам full HD монитор :D
Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
А защо си мислиш, че някой го интересува какъв ТВ имаш/нямаш у вас?
Re: Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
Ами мен примерно ме интересува пък. Стана ми интересно да разбера мнението на друг човек, под формата на лично изказване относно материалното му положение спрямо апаратите за приемане на излъчваните телевизионни сигнали и непосредствено възпроизвеждане на образ и звук.
Re: Re: Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
ДА ВА ръгам и тримата (с джедайски меч) :D(woo):D
-
- Регистриран: 27 апр 2014, 19:38
Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
Пичовете се стараят да интегрират възможно по-скоро иновациите в ежедневието,а ти говориш за"джедайски мечове"Ето затова на балканите няма да има просперитет и успешни хора,защото винаги ще има.......простаци.
Ех...., а тук все още за някои телевизии, пускането на HD се счита за лукс... (визирам НОВА ТВ, която е НАЦИОНАЛНА ТЕЛВИЗИЯ...), какво остава за 4 или 8K...?
Джедайския меч ли не е Иновация? Ти сигурно отдавна имаш.......:D
Re: Re: Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
[Quote]Ех...., а тук все още за някои телевизии, пускането на HD се счита за лукс... (визирам НОВА ТВ, която е НАЦИОНАЛНА ТЕЛВИЗИЯ...), какво остава за 4 или 8K...?[/Quote]
Това с Нова Телевизия е голям резил, че не могат да пуснат едно HD.
Не че има някакъв смисъл от 8К, освен ако телевизора ти не е 100+ инча.
Това с Нова Телевизия е голям резил, че не могат да пуснат едно HD.
Не че има някакъв смисъл от 8К, освен ако телевизора ти не е 100+ инча.
Re: Re: Re: Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
То за 5К телевизора е над 100 инча,пък за 8К незнам...
http://www.technomarket.bg/televizor/lg-105uc9v-aee-09141544
http://www.technomarket.bg/televizor/lg-105uc9v-aee-09141544
Re: Re: Re: Re: Re: Японска телевизия започва излъчвания с резолюция 8K
Много се замислям дали да не си продам апартамента и да си купя един такъв :D
Майтапа на страна, за мен в момента дори не си заслужава да се взимат 4K телевизори с наличното съдържание за гледане. Особено при добрата цена на FullHD-тата, тези дни гледах в Метро промоция на 50" Sony 50W808 за около 1000лв, което си е супер телевизор за цената.
Майтапа на страна, за мен в момента дори не си заслужава да се взимат 4K телевизори с наличното съдържание за гледане. Особено при добрата цена на FullHD-тата, тези дни гледах в Метро промоция на 50" Sony 50W808 за около 1000лв, което си е супер телевизор за цената.