Yettel предлага ексклузивно онлайн разопаковани устройства на приятни цени
Новина от MobileBulgaria Yettel предлага ексклузивно онлайн разопаковани устройства на приятни цени
Но само за клиенти на оператора.Пфу!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Re: Yettel предлага ексклузивно онлайн разопаковани устройства на приятни цени
Не тук таме,ами даже запечатани е възможно на по-ниска цена да има в олх, отколкото в оператора.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Много зле.Скъпи планове и скъпи устройства.По-добре пренос и спестените пари от плана,да се добавят за не разопаковано устройство.
За повечето ... НЯМА НАЛИЧНОСТ!
След като предлагат разопаковани на " приятни цени " , да почнат да предлагат части и схеми ,как да си ги сглобяваме сами, на още по ниски цени...
Само да ми изтече договора с тия боклуци… и петте сим карти ше спра… две години по 10 процента ше им излезнат през носа…
Аз когато ми се налага да си купя мобилен телефон,вече никога повече няма да купя от мобилен оператор,хем условията са неизгодни ,хем докато го изплаш имаш неизгоден договор,а и в това време излизат по нови и хубави модели,аз вече пазаря телефон само ,от специализирани магазини за тази цел.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не е съвсем така, всъщност. Аз преди няколко дни си взех Redmi note 13 pro. В нормалните магазини (С доказан произход и нормална гаранция) вървеше между 720 и 770 лв (Имаше разни образи и с по-скъпи, де). При Ментел беше 520 лв с план 30+ лв и с 3 години гаранция.zezienez написа: ↑15 мар 2024, 20:54Аз когато ми се налага да си купя мобилен телефон,вече никога повече няма да купя от мобилен оператор,хем условията са неизгодни ,хем докато го изплаш имаш неизгоден договор,а и в това време излизат по нови и хубави модели,аз вече пазаря телефон само ,от специализирани магазини за тази цел.
Все пак аз също реших да ги отсвиря и просто си го купих запечатан от обява, купен от тях (Щях да преподпиша, ако не бяха такива тарикати и ми бяха ресетнали настоящия договор, но не проявиха интерес).