Yettel увеличава цените на всички абонаменти с 15%
Re: Yettel увеличава цените на всички абонаменти с 15%
инфлацията си е инфлация обаче ако изгубят 50000 абоната примерно поради някакви причини /имам две карти едната я закривам/ колко ще спечелят ?
Увеличението май няма да важи за всички. Днес получих СМС, че моя план не подлежи на индексация. Може би, защото преподписах на 20-ти декември.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не е лъжа, то и 4Г-то хич го няма като покритие и според картата им. С последната редакция имат някакво малко развитие, но подозирам, че по-скоро са си играли с оцветяването, отколкото да са оптимизирали реално нещо по мрежата.
индексацията е 9,96 според нси, но злоупотребяват с доверието на хората тия мърши от Йеттел. Между другото повече хора да се опалчат в кзп, а ако искате да заведем колективен иск заради нерелано високото начисление.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Аз мисля, че по принцип исковете трябва да са по-скоро за неравнопоставеност в клаузите от една страна, както и за това, че поначало няма основание мобилна услуга да се увеличава според общата инфлация.Просто 15% обща инфлация не означава, че на оператора му пада с 15% печалбата, ако не увеличи плановете.
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
Мога да се закълна , че в калкулацията им цената на тока е максималната! Е , тогава държавата да им "индексира" компенсациите за скъпия ток! Освен това, нали вдигаха веднъж цените заради инфлацията? Че те по тоя начин ще я докарат до реалната ....