YouTube ще направи прескачането на реклами още по-трудно
Новина от MobileBulgaria YouTube ще направи прескачането на реклами още по-трудно
До, като не свалятр цените на премиума съм принуден да ползвам адблокери и това е положението.Особено нагло от страна на ютюб намирам това, че са България цената е в пъти по висока от, колкото в някои други държави.Явно някои хора са забравили какво е политика на определяне на цени базирана на расизъм или поне е избирателна - когато им отърва е не е такава и обратното.Еми няма как да ме накарат да си плащам при това положение!
Re: YouTube ще направи прескачането на реклами още по-трудно
При мен с адблокер ютюб се отваря но клиповете не тръгват докато не изключа блокера. Но нещо 20лв не ми се дават, за тая тъпня.
Делим си този разход с петима приятели и ни излиза по 3 лева на месец. А Youtube е безценен с Premium
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Хм, какво ползваш? Аз нямам такива проблеми нито на компютъра с ublock, нито на телефона с опера. Може да е от някоя друга добавка, свързана с бисквитките, те понякога правят проблем.
iOS с adblockluna, блокира всичко на всякакво ниво и всички приложения, но от около 2 седмици откакто тубата включиха новата опция против блокерите и клиповете не тръгват с включен такъв.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не го знам какво е това чудо, виж ако има в настройките избор на филтри да изключиш който е проблемен или ако може да се слагат приложения в бял списък, да сложиш Опера и да отваряш с нея. Сега пробвах и си работи нормално.
През браузър пробвах и там е ок блокира рекламите в тубата и си тръгват клиповете, но през приложението не става.
За браузър ползвам сафари само.
За браузър ползвам сафари само.
Абонамент през някои страни може да излезе към 1 $ на месец .
Да така е през някои страни е толкова. А има и възможност да си вземеш family account , който е 17 лв и може да си добавиш 1+5 човека.