Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
не знам за изрязаните дисплеи, но след анонса на новите айфони сансунг се счупиха да рекламират ноут8 във фейсбук фида ми. даже са елегантни, рекламират отключването с ирис, което не работи. вечно втори...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Хахахаха мн точно ползвам и андройд телефони но не и самсунг голяма дрисня са кефи ме как мои приятели който ги ползват ме кращават как работят супер яко пък те или са в сервиза или бъгват като за световно и тук разни чекиджий ми обесняват как цял ден да седя на компа и да си инсталирам ромове и водки на тела за да работи пък аз искам това което си купя просто да работи пък аз да си гледам кефа
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Нищо не разбрах от това, което си написал. Ползвай пунктуация - тук тя е безплатна!
-
- Регистриран: 06 ное 2017, 21:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
[Quote]Нищо не разбрах от това, което си написал. Ползвай пунктуация - тук тя е безплатна![/Quote]
Ти го [B]четеш[/B]!!!
Той е повече за подигравки и от айфона
Диалектен говор, некомпетентност, простотия и цинизъм. За съжаление модераторите го толерират.
Ти го [B]четеш[/B]!!!
Той е повече за подигравки и от айфона
Диалектен говор, некомпетентност, простотия и цинизъм. За съжаление модераторите го толерират.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
По принцип си прав колега. Аз веднъж се опитах да го помоля да пише правилно, но като не иска, негова си работа. Той се излага! И ако не му прави впечатление това, че хората коментират неграмотното му писане, вместо съдържанието на постовете му, ами още по-жалко за него. Аз не разбирам как неграмотен човек, който не може да пише правилно, и човек с толкова простовато мислене, има пари за айфон. Не че ме засяга това последното де. :|
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
И гугъл да не останат по назад и те ))
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4mQZrmUjd2M
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4mQZrmUjd2M
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung
Това как пиша не означава ,че съм неграмотен и мисленето не ми е простовато !Просто вие сте глупави ,не разбирате какво ви какзвам ,само се плюнчите цял ден в този форум !Вземи се напъни ,изкараи някой лев ,че живота ще ти мине на клавиатурата в писане на глупости .Познавам и други хора като теб -жалка картинка .Много се напъвате да мислите ,ама така и не разбрахте че ейпъл е компанията ,която предлага най-добрия продукт на пазара ,затова хората купуват ейпъл . Защото искат телефона им или лаптопа им да работи ,да не се занимават с глупости и да си губят времето като вас с шитни !