Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

kapron
Регистриран: 21 яну 2015, 09:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от kapron » 07 ное 2017, 19:51

не знам за изрязаните дисплеи, но след анонса на новите айфони сансунг се счупиха да рекламират ноут8 във фейсбук фида ми. даже са елегантни, рекламират отключването с ирис, което не работи. вечно втори...

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от Vasil977 » 07 ное 2017, 22:01

Хахахаха мн точно ползвам и андройд телефони но не и самсунг голяма дрисня са кефи ме как мои приятели който ги ползват ме кращават как работят супер яко пък те или са в сервиза или бъгват като за световно и тук разни чекиджий ми обесняват как цял ден да седя на компа и да си инсталирам ромове и водки на тела за да работи пък аз искам това което си купя просто да работи пък аз да си гледам кефа

ilchev_n
Регистриран: 18 мар 2010, 20:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от ilchev_n » 08 ное 2017, 09:22

Точно казано ! Подкрепям !

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от KuKeR » 08 ное 2017, 09:53

Нищо не разбрах от това, което си написал. Ползвай пунктуация - тук тя е безплатна!

Legolas-Elf
Регистриран: 06 ное 2017, 21:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от Legolas-Elf » 08 ное 2017, 10:49

[Quote]Нищо не разбрах от това, което си написал. Ползвай пунктуация - тук тя е безплатна![/Quote]

Ти го [B]четеш[/B]!!!
Той е повече за подигравки и от айфона
Диалектен говор, некомпетентност, простотия и цинизъм. За съжаление модераторите го толерират.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от Wallker » 08 ное 2017, 11:27

По принцип си прав колега. Аз веднъж се опитах да го помоля да пише правилно, но като не иска, негова си работа. Той се излага! И ако не му прави впечатление това, че хората коментират неграмотното му писане, вместо съдържанието на постовете му, ами още по-жалко за него. Аз не разбирам как неграмотен човек, който не може да пише правилно, и човек с толкова простовато мислене, има пари за айфон. Не че ме засяга това последното де. :|

nikolay.
Регистриран: 30 юли 2005, 04:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от nikolay. » 10 ное 2017, 05:07

И гугъл да не останат по назад и те ))

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4mQZrmUjd2M

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Юбилеят на iPhone е в основата на тази реклама на Samsung

Мнение от Vasil977 » 10 ное 2017, 07:54

Това как пиша не означава ,че съм неграмотен и мисленето не ми е простовато !Просто вие сте глупави ,не разбирате какво ви какзвам ,само се плюнчите цял ден в този форум !Вземи се напъни ,изкараи някой лев ,че живота ще ти мине на клавиатурата в писане на глупости .Познавам и други хора като теб -жалка картинка .Много се напъвате да мислите ,ама така и не разбрахте че ейпъл е компанията ,която предлага най-добрия продукт на пазара ,затова хората купуват ейпъл . Защото искат телефона им или лаптопа им да работи ,да не се занимават с глупости и да си губят времето като вас с шитни !

Отговори