Започнаха българските продажби на Huawei P9
Започнаха българските продажби на Huawei P9
Ти луд ли си бе? Псевдо разбирач. Как може да кажеш за П9 пръчка. Мозък!
Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
Никак не е зле това телефонче, че и цената е сравнително прилична сравнена дори с G5... Не съм ги ползвал и не ги следя особенно, но май единствения проблем е с ъпдейтите към нова версия на ОС... Някой ако е ползвал предния им флагшип нека сподели, как са с поддръжката.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
Аз съм с Mate 7 - Android 6.0. :)
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
Относно предния им флагман още си чака ъбдейта за 6,0 да дойде ОТА.Иначе го има на тяхния сайт но не всеки разбира от ръчни инсталации.Абе с две думи подръжката е много зле.
Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
[Quote]Иначе го има на тяхния сайт но не всеки разбира от ръчни инсталации.Абе с две думи подръжката е много зле. [/Quote]
Аз по-проста инсталация на фърмуеър не знам. Правиш папка dload, пускаш в нея update.app. И ъпдейтваш в Local update.
Какво има за разбиране ?
Аз по-проста инсталация на фърмуеър не знам. Правиш папка dload, пускаш в нея update.app. И ъпдейтваш в Local update.
Какво има за разбиране ?
-
Re: Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
Баща ми е на 65г.Той го ползва ако можеш да му обесниш на него ще те почерпя каквото кажеш.
Re: Re: Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
А ти не можеш ли ? :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
Аз мога,но той не.Което според мен не е редно,да дадеш една камара пари за телефон и да четеш по форумите как се актуализира.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха българските продажби на Huawei P9
На 65г. да дадеш толкова пари за телефон също не е много нормално. Всъщност, не е от годините, просто човекът едва ли има нужда от такъв телефон.
В случая марката няма нищо общо. ОТА ъпдейт може и никога да не дочака човек, докато в същото време може да си го изтегли.
Не е нужно да се рови, в оф. сайт го има с инструкция.
В случая марката няма нищо общо. ОТА ъпдейт може и никога да не дочака човек, докато в същото време може да си го изтегли.
Не е нужно да се рови, в оф. сайт го има с инструкция.