Във Виваком с клубна карта Mate 20 ми каца на 1349 лева. От тоя сайт, ще се набутам с 2 лева отгоре плюс още 5-6 лева за доставка до вратата, но ще имам и подарък умен часовник. Евалата на нашите търговци - признавам ги. (yes)
Май и аз ще започна да пазарувам от “другата” Европа. (yes) Моят Самсунг са го давали преди няколко месеца в някакъв немски магазин с подарък тяхна гривна или микро сд карта 256 ГБ.
Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
А случайно да знаете дали третия Mate (X) ще се предлага в България и дали въобще ще дойде в Европа?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Казаха, че няма да го продават в Европа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Не мога да я разбера тази логика да оставят най-богатите пазари без най-големите телефони. Вместо това ги продават на хората с най-малки ръчички... За мен тоя сензор в дисплея и 2К резолюцията са ненужни глупости които оскъпяват излишно и без това скъпия Pro. При X са махнали ненужните неща, увечличили са дисплея и са намалили цената, което е супер.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Да, така е. Надявам се другата година да вкарат 5-посочната цифрова стабилизация на SONY в Mate и Р моделите им. Само трябва да я копират, нищо повече не е нужно :).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
5-осевата стабилизация на Sony не е оптична, а дигитална. В Xperia XZ3 например е налична само до Full HD (30fps) резолюция.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Благодаря за поправката, извинявам се за грешката ми.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
[Quote]За мен тоя сензор в дисплея и 2К резолюцията са ненужни глупости които оскъпяват излишно и без това скъпия Pro.[/Quote]
Има по евтина версия без сензор в дисплея, но е само за Китай...
Има по евтина версия без сензор в дисплея, но е само за Китай...