Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
И търсенето е равно на 0
Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
За кво коментираш тогава?!
Лично на мен Mate 20 ми харесва повече от Pro версията.Дисплея с по-малкия "ноч" и по-тънките рамки изглежда много по-добре!Не знам обаче колко хора са готови да дадат толкова пари за тази марка.Лично за мен повече от 600-700 лева за Huawei си е живо пилеене на пари.Не са дорасли още за такива цени!Иначе определено и двата модела са доста добри, но пак казвам - странно е да дадеш една торба с пари за китайско копие(вече само софтуерно) на iPhone.
Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
След години може и да си заслужава парите тази марка но в момента няма смисъл.
Re: Re: Re: Започнаха продажбите на Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro
Марката в топ 3 на най-продаваните телефони в света. Айде без простотии. Какво заслужава показват продажбите.
[Quote]странно е да дадеш една торба с пари за китайско копие(вече само софтуерно) на iPhone.[/Quote]
Андроид телефон-софтуерно копие на iPhone?
Андроид телефон-софтуерно копие на iPhone?
Не съм им фен на Хуавей, ама да си призная и аз не знам защо. Толкова много приятели имам наоколо, които са безкрайно доволни и не са имали никакви проблеми и след време ползване, че май само UI-а остана да не ми харесва. А тези машинки със сигурност си струват цената, не разбирам какви кусури им намирате.
Мейт 10 про ми е втори хуауей след п9+. Изключително доволен от изработка и начин на работа. Първият ми телефон без нито един рестарт (изключвам случаите при ъпдейт). UI не ми прави впечатление щото от години ползвам нова и всичко е настроено така както на мен ми харесва.
Никак не са лоши, даже са доста добри и определено вървят напред. За мен са много големи, но съм ползвала Р 8 и техен таблет и наистина се справят добре. Мисля, че ще имат добри продажби. Между другото и мен обикновената версия визуално ми допада повече.
кое си струва да дадеш 2500 за iphone ,същата работа,iphone дават проблеми също , щом казваш че HUAWEI не струват аз съм ползвал и двете марки и знам ,че няма разлика
в качеството
в качеството