Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2018, 11:09

Да, бе. Тоя си сложи своя отпечатък. Я накарай приятеля си да си сложи горещо лепило/силикон на пръста...

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от PoceH_BS » 08 сеп 2018, 11:13

[Quote]Не е и необходимо, скенера за отпечатъци при ябълките работи безотказно. Защо ли собствениците на андроиди не си сравняват собствените сапунерки а гледат Apple? Обикновено сравняваш това което имаш с нещо по-добро, а не обратното.[/Quote]

Като работи перфектно защо по всякакъв начин се опитват да го премахнат и натискат в посока бъгавото лицево разпознаване, М? :D
Сравненията са само в главите на заблудените и понеже не си забелязаъл коментираме новината/темата и първото мнение по нея на също толкова заблуден фен като теб. Както вее казах почна се старата песен на нов глас, щом го няма в наЙфонЯ - не е нужно. Да, ама не! Тази мантра вървеше преди 5-6 години, през 2018-та не върви... :D

@[B]zavod[/B] - [Quote]Има къде по-лесни начини да му се хакне работния кон, щото не е телефон.[/Quote]

Правилно си го казал, моето е смартфон за разлика от заключените терминалчета на изгнилите ябълки. И да те изненадам неприятно - fingerpint-а съм го премахнал от firmware-то, има си къде по-сигурни начини за заключване/отключване, ама то се иска малко мислене, а не сляпо ползване на това което ви предоставя компанията майка... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от terry1 » 08 сеп 2018, 11:20

Хич и не искам да вграждат скенера в дисплея, в момента няма по-удобен и добре работещ скенер, но съм сигурен че ако го преместят ще е пак така. А ти кефи се на твоята пръчка, остави ги Apple нали си имаш най-добрият? Сравнявай го с някоя друга тояга, малко ли са, нтс-та, леново, самсунги и тн

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от PoceH_BS » 08 сеп 2018, 11:24

Ето я пак мантрата - "Не искам/не ми трябва, защото компанията майка е решила така".
Казах ти, че сравненята са само в заблудените ви мозъци. Коментираме новината/темата.
И да, имам най-добрият - за моят начин на употреба на смартфон, за сигурно един много голям процент от хора няма да е най-добрият, а най-лошият, все ми е тая. :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от terry1 » 08 сеп 2018, 11:29

Мхм, и кое му е бъгавото бре умник? Търсил ли си лекарска помощ? :D:D:D

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Боби13 » 08 сеп 2018, 11:31

Нямам намерение да се сравнявам с никого, за разлика от Вас, които ябълковидно се радвате, че Вашата сапунерка била най-добра ;) Както се казва: Да, ама не :D Няма, не е имало и няма да има идеален, най-добър телефон. Това е просто и ясно, както тройното просто правило. За това се радвай на телефона си, но не го превъзнасяй !!!

Prasko1993
Регистриран: 20 май 2013, 19:50

Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Prasko1993 » 08 сеп 2018, 11:39

Вземи си смени средата на мияч на чиний и виж хората който вадят пари какво ползват и най важното защо

Боби13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Боби13 » 08 сеп 2018, 11:51

За 25-годишен пишеш тотално неграмотно ! В нашия език множествено число не завършва на й, както и въобще не ползваш препинателни знаци ! Ползвай си със здраве Ябълката, но не прекалявай с венцехваленията ѝ или обидите към хората, които просто не харесват нея !

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от wer_aac » 08 сеп 2018, 11:57

Може ли някой, който ползва айфон да ми каже какво повече може един айфон от един андроид било самсунг или друг производител, чисто и просто като действия. Благодаря предварително. Ако тръгна да си взимам смартфон за 1500 примерно, защо да избера Айфон или защо примерно S9+. Като не ми давайте примери за операционните системи, коя вървяла по гладко, кой имал актуализации и такива глупости. На мен и двете ми харесват и вървят добре. Искам да знам какво правите на тези телефони като действия и с какво ви помагат ? Тук дори не говоря за функции единия имал фингър скан, другия фейс отключване и т.н слабо ме вълнува как ще отключа телефона. Реално за какво използвате тия пръчки освен за разговори, сърфиране, фейс, видео, музика ? слушам ви ?

Боби13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Боби13 » 08 сеп 2018, 12:01

Страхотен въпрос и от мен имаш (beer)

Отговори