Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

mobi96
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от mobi96 » 08 сеп 2018, 12:11

[Quote]За 25-годишен пишеш тотално неграмотно ![/Quote]

Точно този таргет търси cApple !
Това е като чалгата и новата чалга в момента (май хип-хоп и казват).
Всички тези продукти са насочени към хора с IQ под средното.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2018, 12:20

Човек, който пише чиниЙ колко пък да изкарва, хаха. :)

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от centur » 08 сеп 2018, 13:54

[Quote]wer_aac:

Може ли някой, който ползва айфон да ми каже какво повече може един айфон от един андроид било самсунг или друг производител, чисто и просто като действия. Благодаря предварително. Ако тръгна да си взимам смартфон за 1500 примерно, защо да избера Айфон или защо примерно S9+. Като не ми давайте примери за операционните системи, коя вървяла по гладко, кой имал актуализации и такива глупости. На мен и двете ми харесват и вървят добре. Искам да знам какво правите на тези телефони като действия и с какво ви помагат ? Тук дори не говоря за функции единия имал фингър скан, другия фейс отключване и т.н слабо ме вълнува как ще отключа телефона. Реално за какво използвате тия пръчки освен за разговори, сърфиране, фейс, видео, музика ? слушам ви ?[/Quote]

Точно с това, което не искаш пример - там е разковничето.
Например с Android телефон няма как да ползвам [B]iMessage[/B] (безплатни SMS-и/MMS-и между iPhone телефони) - спестява ми пари и допълнително инсталирани приложения (без да карам отсрещната страна да инсталира еди какво си), за да изпращам SMS/MMS без да дам 1 стотинка на оператора.
Качеството на приложенията е по-добро при iOS спрямо Android алтернативите, но не става въпрос за функции, а като ги ползваш пряко достатъчно време на двете OS-и.
Другото, което ми харесва - макар и малка като mAh батерия издържа повече SOT, където Android е лаком за ресурси и за да издържи на същото натоварване изисква поне 3500 - 4000 mAh батерия.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Боби13 » 08 сеп 2018, 14:53

IMessage те ограничава само с Айфони, а ако приятелят ти отсреща е с Андроид. Същото щеше да е и при Андроид. Има достатъчно мултисисистемни подобни приложения, която няма да ме карат да мисля отсреща с какъв телефон и ОС е човекът :) Може и да бъркам, но сам си казал, че посоченото приложение е само за Айфони, нали? И пак ще кажа, че общо взето ,,войната" между Роботчето и Ябълката е безсмислена. Нека всеки си ползва това, което му харесва, върши му работа, но да не натрапва, че неговата ОС е по-велика от другата. В крайна сметка има конкуренция между марките, между ОС, а това е в наша полза ( поне повечето пъти ) (beer)

Потребителски аватар
centur

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от centur » 08 сеп 2018, 15:58

Прецени сам:
Apple Watch S10 LTE 46мм

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Мнение от terry1 » 08 сеп 2018, 15:58

ти с какъв телефон си?

по твоята логика всичко трябва да е еднакво, черно и бяло и без марки, просто да върши това за което е предназначено, обаче човек иска и друго.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от muamamu1 » 08 сеп 2018, 19:17

[Quote]Точно с това, което не искаш пример - там е разковничето.
Например с Android телефон няма как да ползвам iMessage (безплатни SMS-и/MMS-и между iPhone телефони) - спестява ми пари и допълнително инсталирани приложения (без да карам отсрещната страна да инсталира еди какво си), за да изпращам SMS/MMS без да дам 1 стотинка на оператора.
Качеството на приложенията е по-добро при iOS спрямо Android алтернативите, но не става въпрос за функции, а като ги ползваш пряко достатъчно време на двете OS-и.
Другото, което ми харесва - макар и малка като mAh батерия издържа повече SOT, където Android е лаком за ресурси и за да издържи на същото натоварване изисква поне 3500 - 4000 mAh батерия.[/Quote]

@centur, ще бъдеш изненадан колко безпроблемна е станала ежедневната употреба на Android във времето, в което ти си се прехвърлил на iPhone. И двете операционни системи са вече почти еднакви в това отношение и остават само нишовите функции, които определеят избора на потребителя. Това, разбира се, прави всякакви спорове напълно излишни, но трябва да признаеш, че е забавно да влизаш и да ги четеш. :D

Потребителски аватар
centur

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от centur » 08 сеп 2018, 19:34

За 2 години може би има напредък, но нещата, които няма да ме изненадат са: нередовната поддръжка (освен Pixel-ите и базираните на Android One телефони) и лакомият за ресурси Android, за да работи добре.
Противно на очакваното съм доволен от ябълката, работи точно както искам и дори след 2 години няма наченки за лаг или по-тромава работа въпреки по-новите версии на приложенията/игрите, докато Android от преди 2 години със сигурност в момента лагва доста :P
Apple Watch S10 LTE 46мм

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от tzincbg » 08 сеп 2018, 19:48

Е то така със затваряне на приложението веднага щом излезеш от него и баба знае. Но и на Андроид и две години по-късно, ако не инсталираш глупости добре си кара и с повече приложения на заден план.

Prasko1993
Регистриран: 20 май 2013, 19:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея

Мнение от Prasko1993 » 08 сеп 2018, 20:29

Вземи от някой един Х отвори 100 приложения отвори и на твоя толкова и виж кой как работи после пиши глупости

Отговори