Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Темата пак се отклони към вечния спор ;) А става дума, че рано или късно Ябълката ще вгради в дисплея пръстовия отпечатък и ще го възхвалява до небесата ! Ето това много дразни, че излиза, че всичко хубаво започва от Ябълката !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
[Quote]Нямам излишно време и нерви да ги губя за това да не ми работи телефона. Това е уред който трябва да ме улеснява, а не обратното и затова искам като взема някакъв модел да ми върши работа и да ми харесва.[/Quote]
Точно за това не си купувам ябълкови боклуци било то американски или корейски. Но това технически неграмотните хора никога няма да го разберете, за вас е по-важно фейсбоклука и последната клюка в него, която ще обсъдите на загубеното в кафенето време. Споко, ще дойде време в което и малкото останали технически грамотни хора ще се изнесат от тази територия или ще умрат, тогава ще ви питам обслужващия персонал от бармани сервитьорки и т.н. каква супа ще духате.
[Quote]Ето това много дразни, че излиза, че всичко хубаво започва от Ябълката ! [/Quote]
Нищо хубаво не е произлязло от тях, до 3GS дори нямаха 3G възможности, ама на стадото им е много къса паметта, последния пример е с грозната вежда, само за да са "различни". Какво друго да очакваш от тях, когато винаги са се рекламирали като у-ва за "креативните", то и сегашния им CEO е "креативен"... :D:D:D
Точно за това не си купувам ябълкови боклуци било то американски или корейски. Но това технически неграмотните хора никога няма да го разберете, за вас е по-важно фейсбоклука и последната клюка в него, която ще обсъдите на загубеното в кафенето време. Споко, ще дойде време в което и малкото останали технически грамотни хора ще се изнесат от тази територия или ще умрат, тогава ще ви питам обслужващия персонал от бармани сервитьорки и т.н. каква супа ще духате.
[Quote]Ето това много дразни, че излиза, че всичко хубаво започва от Ябълката ! [/Quote]
Нищо хубаво не е произлязло от тях, до 3GS дори нямаха 3G възможности, ама на стадото им е много къса паметта, последния пример е с грозната вежда, само за да са "различни". Какво друго да очакваш от тях, когато винаги са се рекламирали като у-ва за "креативните", то и сегашния им CEO е "креативен"... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Ама защо го възприемаш така? И аз съм имал Андроид до скоро и обикновено не съм обръщал внимание какво говорят от ябълката, още повече и тогава ми е правило впечатление че Андроид предлагащите устройства се закачат доста повече с ябълката отколкото да спорят помежду си кой е по- по- най. Да се дразниш звучи сякаш твоя телефон не предлага тази опция, ама това е друг проблем. От друга страна ако предлагат нещо по-ново или интересно защо да не го изтъкнат, да не би малко да слушаме за кухите иновации на Самсунг които въртят м/у няколко модела в последните 2-3 години?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Защо просто не ни отървеш от присъствието си ?
Под креативни предполагам визираш хора с хомосексуални наклонности. Ами не е така, имам и доста познати с айфон, които са нормални.
Жалко създание, ти си техн. грамотен дотолкова че разпознаваш клавишите в/у клавиатурата. Ако искам да науча нещо имам къде да го прочета и разбера, а не да губя време и нерви в безсмислени действия за да го науча. Това е по-типично за неграмотници като теб. Точно от такива келеши като теб не зависи нищо, ама колкото и важни да се имате накрая получавате или шут отзад или вършите каквото ви се каже.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Някой хора сме използвали Mac OS преди много години, когато се рекламираше за дизайнери, художници и т.н. хора на "свободни" професии... И тогава си беше дървена и сега си е дърво.
Ееееех, търи търи, толкова си далече от истината, че си нямаш и на идея, ама ползвай си там безмозъчното у-во и не се изсилвай... на мокър пясък :)
Ееееех, търи търи, толкова си далече от истината, че си нямаш и на идея, ама ползвай си там безмозъчното у-во и не се изсилвай... на мокър пясък :)
Защо просто не ни отървеш от присъствието си ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Истината боли? Както винаги?
Никой не ти е отменил изконното право да не ми четеш мненията.
Никой не ти е отменил изконното право да не ми четеш мненията.
-
- Регистриран: 20 май 2013, 19:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Уникално тъпо парче си,не можеш да го проумееш !Добре че не всички са като теб! Никъде не съм виждал фирма за графичен дизайн или IT да ползват друго освен мак. За насрания уйндоус и още по-насрания андроид да не говорим. Стига си мил кенефи ,вземи изкарай някой лев и си купи нещо различно от престижио или леново. За айфон не си дорасъл, няма да можеш да си слагаш картинки и Азис да ти завъни. Ай пътувай с вятъра, че не ми се занимава с говнари като тебе!