Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Типичният представител на "елитарното" общество - технически и литературно неграмотен индивид, съдещ по себе си за всички останали... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Някой сме ползвали Макинтош, когато бяха компютри за училищата с сумати интерактивен софтуер. Но това едва ли е от значение.
Кажи сега, като си научил много неща и не ги споделиш? Това какво знание е? Кой се е възпозлвал от твоята гениалност? Нямаше ли да ти излезе по-евтино да събираш стотинките пред някой кенеф и да дадеш на някой сервиз да ти рутне и настрои телефона за два часа? Така и време за близките си ще имаш повече.
Виж как се опитвам да ти помогна, понеже само ляляш по форума.
Ако цялото общество си пренастройва телефона, няма да е мръднало от първия телефон, а всъщност то има по-важни неща и затова ти пак ще си купиш след време по-работен кон или там както любвеобилно си наричаш телефона.
Дадох идея, понеже си много иноватор и програмист. Прасни една двойна функция за отваряне на телефон и го качи видеото.
Кажи сега, като си научил много неща и не ги споделиш? Това какво знание е? Кой се е възпозлвал от твоята гениалност? Нямаше ли да ти излезе по-евтино да събираш стотинките пред някой кенеф и да дадеш на някой сервиз да ти рутне и настрои телефона за два часа? Така и време за близките си ще имаш повече.
Виж как се опитвам да ти помогна, понеже само ляляш по форума.
Ако цялото общество си пренастройва телефона, няма да е мръднало от първия телефон, а всъщност то има по-важни неща и затова ти пак ще си купиш след време по-работен кон или там както любвеобилно си наричаш телефона.
Дадох идея, понеже си много иноватор и програмист. Прасни една двойна функция за отваряне на телефон и го качи видеото.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
И защо някой трябва да се възползва от моята гениалност? Кернела за леновото който разбработвахме с руснаците се използва от милиони хора, РОМ-а който направих за моя телефон на негова база го използвам аз и още 2-3 човека, за останалите 95% от стадото няма да им върши работа, защото съм го направил така както искам да работи, не така както трябва да работи за стадото.
Ми това си е проблем на обществото, "човъркането" ми е от много далечни години във всяка една техника. Стадото никога няма да го разбере това.
Ми това си е проблем на обществото, "човъркането" ми е от много далечни години във всяка една техника. Стадото никога няма да го разбере това.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Освен да си човъркаш в носа пред компютъра , друго едва ли правиш ! Айде лек ви ден !
-
- Регистриран: 20 май 2013, 19:50
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Стадото хетеро сексуални ли имаш предвид
-
- Регистриран: 20 май 2013, 19:50
Ресене звънни на този телефон и ще ти помогнат имаш нужда
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
До толкова ги смачква, че изтеглиха всички бройки Note 7 от пазара :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
Ти за Note 9 отговори, остави 7.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Засега Apple няма да вгражда сензор за отпечатъци в дисплея
ми да говорим, това което си показал изобщо не е мерило