Безплатен нетфликс
Безплатен нетфликс
Предполагам, че за повечето е очевидно, но все пак:
Необходимо е да имате:
1. Трябва да имате gmail. Да предоложим, че имейла ви е [email protected]
2. Трябва да имате Revolut (Ако някой няма, в момента може да получи 20 лв след регистрация - https://revolut.com/referral/krasim9ck!G10D21) (реферал линк). В картата трябва да имате 2-3 евро поне, за да продължите надолу.
И правите следното:
1. Отваряте приложението на нетфликс и влизате за регистрация на нов акаунт.
2. За имейл вкарвате [email protected] (алиаси на gmail, ако искате да разберете повече)
3. Избирате си най-скъпия план.
4. В Револют си правите нова виртуална карта (не disposable!!!), и я вкарвате
5. Вкарвате си телефона за СМС потвърждение
6. Нетфликс ви чарджват 1 евро, но след това го възстановяват (затова не може да е диспоузабъл)
5. След като си получите еврото обратно, триете виртуалната карта
Имате 30 дена безплатно.
След като изтекат 30-те дена, повтаряте горните стъпки, като всеки път увеличавате числото в имейла:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
и т.н. За нетфликс това са отделни имейли, но всички тези адреси идват на основния ви адрес [email protected]
Необходимо е да имате:
2. Трябва да имате Revolut (Ако някой няма, в момента може да получи 20 лв след регистрация - https://revolut.com/referral/krasim9ck!G10D21) (реферал линк). В картата трябва да имате 2-3 евро поне, за да продължите надолу.
И правите следното:
2. За имейл вкарвате [email protected] (алиаси на gmail, ако искате да разберете повече)
6. Нетфликс ви чарджват 1 евро, но след това го възстановяват (затова не може да е диспоузабъл)
Имате 30 дена безплатно.
След като изтекат 30-те дена, повтаряте горните стъпки, като всеки път увеличавате числото в имейла:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
и т.н. За нетфликс това са отделни имейли, но всички тези адреси идват на основния ви адрес [email protected]
Re: Безплатен нетфликс
ПП.
Нямаше ме доста време тук, защото форумът се беше превърнал в клоака. Надявам се това да се е променило. Виждам и вече истински форум, което е страхотно...
Та, за който ме помни - как сте, банда?
Нямаше ме доста време тук, защото форумът се беше превърнал в клоака. Надявам се това да се е променило. Виждам и вече истински форум, което е страхотно...
Та, за който ме помни - как сте, банда?
Като нещо не ти харесва- докладваш. Има си модератори.
Благодаря за "урока".
Благодаря за "урока".
Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Galaxy Note 20 Ultra | #HEX Installer
Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Galaxy Note 20 Ultra | #HEX Installer
Добре сме, благодаря! Радвам се, че се завърна в нашите редици!
Samsung GALAXY S22 Ultra
KOBRETI написа:Предполагам, че за повечето е очевидно, но все пак:
Необходимо е да имате:
И правите следното:
Имате 30 дена безплатно.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Ти си по-зле и от поЦинкования ве
Sent from my iPhone using Tapatalk
Когато навлязоха маалкл по масово GSM почти всички имаха, но беше скъпо да се говори, после когато пуснаха предплатените пак, имаше опцията - еврейски сигнал.npet написа:@KOBRETI
Добре дошъл отново.
@cky2kbg
KOBRETI е по-изобретателен. Бе направил тема от рода на "как да говорим по телефона без пари" и изглеждаше доста смислено.
Звъниш и затваряш на някой с абонамент.
Чакаш да ти се обади:)
Това мисля, че трябва да става и като се слага точка на произволно място в email-a. За услугите (пробвал съм го на спотифай и cyber ghost VPN) С точка е друг мейл, но за Gmail точките не важат, винаги си идва на основния мейл...
Обаче... в револют в безплатния план само първата виртуална карта е безплатна, май няма да стане:
Обаче... в револют в безплатния план само първата виртуална карта е безплатна, май няма да стане:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Безплатен нетфликс
tzincbg написа:Това мисля, че трябва да става и като се слага точка на произволно място в email-a. За услугите (пробвал съм го на спотифай и cyber ghost VPN) С точка е друг мейл, но за Gmail точките не важат, винаги си идва на основния мейл...
Не знам дали стават в България
Hey! Sign up for N26 https://n26.com/
https://transferwise.com/
Еврови сметки , издават и карти
Работещи с епъл пей
За по-евтин Нетфликс може да се ползва турско IP при регистрация - най-евтиния план излиза 5-6 лева, най-скъпия - към 13 лв