Домашен интернет бисквитка или с модем
Домашен интернет бисквитка или с модем
Здравейте,
подписах договор с А1 за мобилен план и ми предложиха някаква нова модерна бисквитка ZTE MC888A. Казах, че била с много бърз интернет. Взех я, понеже ми я дадоха за 25лв. на месец, заедно с плана.
Обаче когато съм вързан с макбуука, връзката е доста непостоянна. С другите устройства засега е добре.
Та се чудех дали каква е разликата между тая бисквитка със сим карта и кабелния интернет, който предлагат А1?
Изобщо заслужава ли си, след като не ми трябва да я разнасям нанякъде, а ще си стой само вкъщи.
И дали, ако не ми харесва, мога да я върна до 30 дневен срок и евентуално да си мина на нормален интернет?
Благодаря
подписах договор с А1 за мобилен план и ми предложиха някаква нова модерна бисквитка ZTE MC888A. Казах, че била с много бърз интернет. Взех я, понеже ми я дадоха за 25лв. на месец, заедно с плана.
Обаче когато съм вързан с макбуука, връзката е доста непостоянна. С другите устройства засега е добре.
Та се чудех дали каква е разликата между тая бисквитка със сим карта и кабелния интернет, който предлагат А1?
Изобщо заслужава ли си, след като не ми трябва да я разнасям нанякъде, а ще си стой само вкъщи.
И дали, ако не ми харесва, мога да я върна до 30 дневен срок и евентуално да си мина на нормален интернет?
Благодаря
Re: Домашен интернет бисквитка или с модем
Има разлика, не знам защо изобщо си се навил за тия пари като няма да го ползваш извън дома.
Дам, определено се прецаках с това нещо. Въпросът е дали ще се навият да го върна и да си мина на кабелен интернет.
Звънях на А1 и ми казаха, че щом договорът е подписан в офис, не мога да се откажа, без неустойка...
Звънях на А1 и ми казаха, че щом договорът е подписан в офис, не мога да се откажа, без неустойка...
Вижте на кой канал предава рутера ,ако можете го сменете. И разстоянието до лаптопа също е важно,ако е много далече от рутера може да прекъсва.sash000 написа: ↑11 ное 2023, 11:50Здравейте,
Благодаря
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Виж дали няма някоя актуализация
Няма как " модерната бисквитка " да ти даде по-бърз интернет,интернет скоростта зависи от много работи,като предимно на кой план си ,ако си на план ? ( давам за пример ), 50 мегабита,скоростта никога няма да е по-бърза от 50 мегабита,заради " бързата бисквитка ".Да най-добре мини на кабелен интернет по възможност оптика да е.а колкото да се откажеш с неустойки, нали има опция 3 месечни такси и се прекратява?!
zezienez написа: ↑12 ное 2023, 08:12Няма как " модерната бисквитка " да ти даде по-бърз интернет,интернет скоростта зависи от много работи,като предимно на кой план си ,ако си на план ? ( давам за пример ), 50 мегабита,скоростта никога няма да е по-бърза от 50 мегабита,заради " бързата бисквитка ".Да най-добре мини на кабелен интернет по възможност оптика да е.а колкото да се откажеш с неустойки, нали има опция 3 месечни такси и се прекратява?!
А " модерната бисквитка " с нея какво правим при предсрочно прекратяване?
Предполагам се връща,тъй като е условие ако си на договора,а ти в случая го спираш.трябва да питаш.направи следното пиши им във форматаза контакт в сайта,като получиш отговоа и не те устройва,копирай отговора и го прати ,в писмо до комисията защита на потребителя ,опиши проблема и се надявам че ще ти помогнат,те са по компетентни от всички други.
Мерси за отговорите.
Проблемът с тая бисквитка, за 2-3 дни, дето я позлвам е, че е много непостоянен нета. В един момент може да скочи до 700мбита/с, след това не може да вдигне и 100... за хора, който щъкат напред назад или живеят в отдалечени райони, това вероятно е добър вариант, но не и за мен, живеещ в София.
Вчера, за съжаление, този офис на А1, дето подписах, не работиеше и ще отида в понеделник или вторник.
Но отидох до друг офис, момчето там беше доста разбрано и ми каза, че понеже услугата влиза в сила веднага, няма как да бъде прекратена без неустойка. Но също така ми каза, че служителят, с когото подписахме плана, може да го откаже и да си мина на кабелен нет.
Утре или другиден като отида, ще ви кажа какво се е случило.
Проблемът с тая бисквитка, за 2-3 дни, дето я позлвам е, че е много непостоянен нета. В един момент може да скочи до 700мбита/с, след това не може да вдигне и 100... за хора, който щъкат напред назад или живеят в отдалечени райони, това вероятно е добър вариант, но не и за мен, живеещ в София.
Вчера, за съжаление, този офис на А1, дето подписах, не работиеше и ще отида в понеделник или вторник.
Но отидох до друг офис, момчето там беше доста разбрано и ми каза, че понеже услугата влиза в сила веднага, няма как да бъде прекратена без неустойка. Но също така ми каза, че служителят, с когото подписахме плана, може да го откаже и да си мина на кабелен нет.
Утре или другиден като отида, ще ви кажа какво се е случило.
Бравп, после кажи ни как е минало всичко , да се надяваме че е в твоя полза,за да знаем А1 дали са били коректни.