Изчезнал сервиз
Re: Изчезнал сервиз
Не съм запознат, но той го казва, защото “японски” звучи по-добре от “китайски” и хората се връзват. Не че наистина е оригинален.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Познавам добри сервизи с много добри китайски части, но познавам и много скапани сервизи, които обещават "оригинални части". Знам и за случаи в "оторизирани" сервизи, в които слагат най-ниско качество китайски части.
Вие как си търсите сервизи между другото?
Кажи добър. Може на лично.mishobehar написа: ↑09 ное 2019, 13:52Познавам добри сервизи с много добри китайски части, но познавам и много скапани сервизи, които обещават "оригинални части". Знам и за случаи в "оторизирани" сервизи, в които слагат най-ниско качество китайски части.
На мен ми се е налагало два пъти да нося телефон в сервиз и двата пъти съм ги носил директно в официален сервиз, без да минавам през търговеца. И двата бяха гаранционни де, но дори да се наложи извънгаранционно да нося телефон в сврвиз, то на 100% ще е в официален сервиз.
Мой приятел искаше да носи телефона си в “гаражен” сервиз, защото му се беше разбил USB порта и зарядното влизаше трудно. Отиде някъде, казаха му 50-60 лв. за смяна. Казах му да отиде в Сръчко сервиз, той отиде и му го смениха напълно безплатно по гаранция. Но ако не му бях казал, щеше да си даде на чичака от гаража 60 лв. и да му сложат някакъв боклук, а и гаранцията щеше са си изгуби на всичкото отгоре. Хората масово не знаят що за шарлатани са в тези сервизи и се доверяват на сляпо на сладките им приказки.
Мой приятел искаше да носи телефона си в “гаражен” сервиз, защото му се беше разбил USB порта и зарядното влизаше трудно. Отиде някъде, казаха му 50-60 лв. за смяна. Казах му да отиде в Сръчко сервиз, той отиде и му го смениха напълно безплатно по гаранция. Но ако не му бях казал, щеше да си даде на чичака от гаража 60 лв. и да му сложат някакъв боклук, а и гаранцията щеше са си изгуби на всичкото отгоре. Хората масово не знаят що за шарлатани са в тези сервизи и се доверяват на сляпо на сладките им приказки.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Има светлина в тунела, човека е в болнични, но ни прати в сервиза и взехме телефона .
И за напред - на сервиз - с връзки:)
Мерси за отговорите.
Поздрави!
И за напред - на сервиз - с връзки:)
Мерси за отговорите.
Поздрави!