Къде са Самсунг в мобилната фотография?
Re: Къде са Самсунг в мобилната фотография?
Всеки сам си решава ! На Matepad pad, дори след преминаване от ЕMU8 10.1 към EMUI 11, GMS си остана ! Много се разводнихме и отклонихме ! Решил си, взимай го когато излезе и без аварийно ползване
Разбира се, всеки сам си решава. Нo нали и за това и обменяме информация кое, какво, що... за да се правят по-информирани избори.
Няма да те лъжа, че в един момент заглеждах P40 Pro, който е на неприлично ниска цена спрямо ултрите на Самсунг.
Няма да те лъжа, че в един момент заглеждах P40 Pro, който е на неприлично ниска цена спрямо ултрите на Самсунг.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Докато не пробваш от “първа ръка” няма как да разбереш! За някои липсата на GMS и заобикалянето на този проблем(за което има десетки начини)може да е непреодолим проблем! За други(като Боби например)или дори и теб,може да се окаже че проблема е никакъв! Аз лично искам да видя новата Harmony OS когато излезе(казват че Р50 ще е с нея вече). Адски много ми писна този Андроид срещу iOS модел вече,и смятам че отдавна е времето да се появи и трета операционна система на пазара за моб.у-ва! Навремето надеждата ми беше с Windows mobile но не успя да се класират,но китайците са упорити,така че дано им се получи!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Като цяло сменям телефоните си сравнително рядко и не бих взел нещо само за да го пробвам от първа ръка. По-скоро бих пробвал да се информирам максимално преди това, за да няма много изненади. В този ред на мисли, не съм голям фен да идеята да съм бета тестър на Harmony OS... където е още по-неясно какво ще положението с приложенията или с връзката с външни устройства и т.н.pretorianec написа: ↑07 яну 2021, 08:20Докато не пробваш от “първа ръка” няма как да разбереш! За някои липсата на GMS и заобикалянето на този проблем(за което има десетки начини)може да е непреодолим проблем! За други(като Боби например)или дори и теб,може да се окаже че проблема е никакъв! Аз лично искам да видя новата Harmony OS когато излезе(казват че Р50 ще е с нея вече). Адски много ми писна този Андроид срещу iOS модел вече,и смятам че отдавна е времето да се появи и трета операционна система на пазара за моб.у-ва! Навремето надеждата ми беше с Windows mobile но не успя да се класират,но китайците са упорити,така че дано им се получи!
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Разбира се,ти си преценяваш! Отделно си има и финансов фактор тук,и всеки си решава за себе си! Времето ще покаже какво ще се случи...board написа: ↑07 яну 2021, 10:40Като цяло сменям телефоните си сравнително рядко и не бих взел нещо само за да го пробвам от първа ръка. По-скоро бих пробвал да се информирам максимално преди това, за да няма много изненади. В този ред на мисли, не съм голям фен да идеята да съм бета тестър на Harmony OS... където е още по-неясно какво ще положението с приложенията или с връзката с външни устройства и т.н.pretorianec написа: ↑07 яну 2021, 08:20Докато не пробваш от “първа ръка” няма как да разбереш! За някои липсата на GMS и заобикалянето на този проблем(за което има десетки начини)може да е непреодолим проблем! За други(като Боби например)или дори и теб,може да се окаже че проблема е никакъв! Аз лично искам да видя новата Harmony OS когато излезе(казват че Р50 ще е с нея вече). Адски много ми писна този Андроид срещу iOS модел вече,и смятам че отдавна е времето да се появи и трета операционна система на пазара за моб.у-ва! Навремето надеждата ми беше с Windows mobile но не успя да се класират,но китайците са упорити,така че дано им се получи!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2