Накратко кво плащам в Ню Джърси САЩ .
T-Mobile - пет телефона/ линии / SE, 12pro max, 13 pro, 13 pro max, 14 pro max, изплащам последните три/ 144$/м
Интернет- 39,99$ -Verizon/м
Amazon Prime - 7$/м
Google - 1,99$/м
iCloud - 0,99$/м
Netflix, Apple TV - безплатно от T-Mobile
BG time TV - 45$ за 6 месеца
KS Hosting - Iptv телевизия -5 $/м
Забравих, Amazon Photos ми дава неограничено пространство на пълна резолюция снимки, и 5GB видео.
Ако нещо ми се гледа супер много, ходя на кино или имам Kodi където мога да гледам почти всичко.
Снощи съпругата ми “взе” HBO max безплатно за 7 дни защото и се гледаше, а тя гледа основно телефона.
Неограничено безплатно пространство в Google Photos
Re: Неограничено безплатно пространство в Google Photos
Iphone 15 Pro Max
Така е, безплатната услуга не е гарантирана да е вечна. Но поне за първия пиксел засега обещанието им е, че винаги ще остане безплатно.Kiril69 написа: ↑07 апр 2023, 23:35jeff1980 написа: ↑07 апр 2023, 18:39Или просто слагате Pixel Experience и нещата се нареждат - https://get.pixelexperience.org/
С този ром в оригиналната резолюция ли се запазват снимките или се компресират от гугъл?
Благодаря на автора на темата също за добрата идея. Обаче според мен гугъл по всяко време могат да спрат схемата... Така както я спряха за всички обикновени потребители. Първо ни подлъгаха с неограничено безплатно пространство за съхранение. Като свикнахме, спряхме да си съхраняваме снимките на компютъра, спряха всичко и сега през ден получавам мейл от Гугъл, че мейла ми е препълнен и да започвам да плащам по 4 лв. на месец, за 100 ГБ място в облака. И така всеки месец, всяка година, до края на живота ми. Еми няма как да стане... Търся активно алтернативи.
Те ще си останат в клауда. Просто от този момент нататък или ще трябва да си намериш друг стар пиксел, или ще почне да ти намалява заетото пространство...peterbs написа: ↑08 апр 2023, 09:15Човек поглеждайки нормално няма как да очаква безплатна услуга и то за цял живот. И в нашата страна има една поговорка - няма безплатен обяд.
1. Оборудване и място за съхранение - те не са безплатни и компаниите инвестират в него, ъпгрейдват го и сменят остарялото и повреденото, а това струва пари
2. Софтуер - разработката му също не е безплатна
3. Човешки ресурс - наемат се специалисти, инженери, счетоводители и т.н. - на тях пак се заплаща заплата, която е разход
4. Печалба - никой не прави бизнес безвъзмездно, когато някой инвестира милиони ще очаква това да му носи печалба.
Не знам как някой очаква да получи неограничено ( примерно от 100 гб до 10 терабайта) съхранение на данни, безплатно и то за цял живот?! Вие също за без пари ли работите - като ходите на работа - очаквате да ви платят, а искате когато вие получавате да е безплатно и без ограничение?! Или пък ако имате друго жилище го отдайте без наем, безкористно?! Че това дори и през комунизма го е нямало.
Та, който иска да ползва нещо трябва да си плати и ако не ви устройва - това си е лично ваш проблем. Много жалко, че тук сме свикнали всичко да получаваме безплатно - да си сваляме нелегално филми, музика и да не плащаме за нищо.
Но ако вие сте от другата страна - създавате филми, музика, софтуер и ако някой ви ползва нелегално труда, без да ви плати - ще ви чуе целия свят колко сте недоволни.
А тази схема с пиксел телефона - все някой ден ще изгърми и тогава да му мислите тези 300-500 ГБ или 1ТБ данни къде ще ги слагате?!
-
- Регистриран: 26 май 2022, 12:03
Не мисля, че има такова нещо като неограничено пространство, по-скоро е прекалено голямо за да се запълни
фотограф Варна
бебешка фотосесия за новородено
фотограф Варна
бебешка фотосесия за новородено