Стив Возняк може би е първия носител на коронавирус в САЩ
Стив Возняк може би е първия носител на коронавирус в САЩ
Сега прочетох една много интересна новина в Apple Insider, че Стив Возняк, съосновател на Apple, има сериозни подозрения, че той самия и неговата съпруга може би са първите заразени с коронавирус в САЩ, след като в края на януари са се върнали от посещение в Китай, а сега имат симптомите на вируса.
https://iphone.appleinsider.com/article ... case-in-us
https://iphone.appleinsider.com/article ... case-in-us
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Стив Возняк може би е първия носител на коронавирус в САЩ
Писна ми от тая простотия. Грип кат грип. Баси паниката!
На мен не ми писна, просто им гледам сеира
Не е точно така.
Този "грип" е с по-висока смъртност от обикновен грип.
Също така е мутирал много бързо за да може да се рпедава толкова лесно между хора, което води до друга несигуност - може ли да мутира още, че да стане по-опасен.
Тези неясноти го правят по-специален и затова наблюдаваме и всичко, което се случва по света с него.
Този "грип" е с по-висока смъртност от обикновен грип.
Също така е мутирал много бързо за да може да се рпедава толкова лесно между хора, което води до друга несигуност - може ли да мутира още, че да стане по-опасен.
Тези неясноти го правят по-специален и затова наблюдаваме и всичко, което се случва по света с него.
И аз съм на мнение, че прекалено много се всява паника с този коронавирус. Годишно по света от грипни епидемии умират между 300 000 и 650 000 души, което е около 1500 души дневно. От короната умират по 50-100 човека дневно. Заразяването е еднакво опасно, както и от обикновен грип с разликата, че все още няма разработена ваксина, но и това ще стане до няколко месеца. Медиите всяват излишна паника, чак и сайт са направили за следене в реално време.
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6
Samsung GALAXY S22 Ultra
Разбирам, че сравнявате обикновени грипове с този, но пак казвам - това са мерки с цел да се спре разпространение, на вирус, който е с неясен потенциал.
Мислите ли, че щеше да му се обръща внимание ако беше толкова познат, колкото е обикновения грип.
Пак казвам - по-добре да си вържеш гащите предварително отколкото да съжаляваш после и да ти излезе през носа.
Поради тази причина се всява и тази повсевместна паника - по този начин хората се пазят повече отколкото ако не се говореше въобще, което може да доведе до пандемия, защото тогава нямаше да са 100к заразените а 100к милиона..
Също така за феновете на конспирациите - в момента всяка една американска компания, с която водя комуникации твърди, че от HQ забраняват пътувания без тяхното изрично одобрение от висшия мениджмънт.
В китай всички доствчици, с които имам вземане-даване са с 60-70% персонал надолу..
Като цяло ще има огромни последици за цял свят във всеки един отрасъл съвсем скоро.
Защо мислите някои заинтересовани страни, които имат много повече да губят го правят това нещо? За да поддържат една лъжа?
Помислете отново преди да заклеймите нещо и някого, че не му е чиста работата и си задайте въпроса - кой печели от това? А кой губи?
Ако губещият е с много по-силна позиция от печелещият по всяка вероятност теорията ви е само конспирация и реалността е много по-проста от цялата плетеница, която ви се плете в главата.
Айде със здраве.
Мислите ли, че щеше да му се обръща внимание ако беше толкова познат, колкото е обикновения грип.
Пак казвам - по-добре да си вържеш гащите предварително отколкото да съжаляваш после и да ти излезе през носа.
Поради тази причина се всява и тази повсевместна паника - по този начин хората се пазят повече отколкото ако не се говореше въобще, което може да доведе до пандемия, защото тогава нямаше да са 100к заразените а 100к милиона..
Също така за феновете на конспирациите - в момента всяка една американска компания, с която водя комуникации твърди, че от HQ забраняват пътувания без тяхното изрично одобрение от висшия мениджмънт.
В китай всички доствчици, с които имам вземане-даване са с 60-70% персонал надолу..
Като цяло ще има огромни последици за цял свят във всеки един отрасъл съвсем скоро.
Защо мислите някои заинтересовани страни, които имат много повече да губят го правят това нещо? За да поддържат една лъжа?
Помислете отново преди да заклеймите нещо и някого, че не му е чиста работата и си задайте въпроса - кой печели от това? А кой губи?
Ако губещият е с много по-силна позиция от печелещият по всяка вероятност теорията ви е само конспирация и реалността е много по-проста от цялата плетеница, която ви се плете в главата.
Айде със здраве.
Абе говори се, че от Лидл са пуснали вируса да си набутат всичката залежала стока
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:37, променено общо 1 път.
-
Положението е страшно!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra