board написа: ↑23 юни 2021, 01:55
Не разбирам защо трябва да се носят от пет кладенеца вода и да се опитваш да даваш научни обяснения как видиш ли това бил най-перфектния размер, като преди време сам ни сподели каква е причината за този избор.
Spikul написа: ↑17 мар 2021, 15:21
Иначе с жената не може да се разберем, даже иска 48 инча да влизал в секцията
Там дори е съгласна да дадем 3200 лева за Sony A9 серията 48 инча. Женска му работа
И разбира се няма нищо лошо да се съобразиш с жената. Просто е безсмислено да опитваш защитаваш тезата как 55 инча или някакъв друг диагонал щял да бъде прекалено голям.
Май е точно обратното, ти си този, който няколко пъти се опитваш да си пробутваш тезата, че 48 инча са малко за 2 метра дистанция. И я пак прочети как отворих темата и какво бях написал изрично. Секцията хич не го пробутвай за оправдание, тя беше само една част, но не непреодолима.
И по двата калкулатора този размер е идеален.
И не аз ви се меся колко големи телевизори да си купите, а точно ти, Вито, Димчо и донякъде Радко ми обяснявате как нищо не разбирам и съм направил мега грешката да си взема 48 инча.
Хайде да си имаме уважението и да не се месим в избора на другия.
Мисля, че много ясно написах какво търся и благодарих за съветите, а те исках да са между LED и OLED.
Все си мисля, че след като съм се занимавал с рисуване и хората са били доволно, малко от малко разбирам от зрително поле и естетика.
Така, че нека спрем с глупостите за големина на телевизорите поне в тази тема!