Разбира се, че има. В града е нормално да има навсякъде. Когато говорим за къщи след околовръсното ситуацията е по-различна.radko89 написа: ↑25 юни 2021, 13:02Фактът е, че живееш в подножието на витоша, както и че имаш оптика, а не че по-хубавите квартали имат и "по не хубавите" нямат.Huaweimatexs написа: ↑25 юни 2021, 12:55Фактите са си факти. Аз и всички живеещи в подножието на Витоша имаме оптика, а спикул няма. Много тъжно, но факт.
Има места, които са опасани с оптика из България, но са далеч от хубави...
Телевизор
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Re: Телевизор
Така е, но е над бюджета. Ако може да надхвърли 1500 и да даде 1700 за това сони няма да сгреши, но не на всеки му се дават 1700лв за телевизор.Вито написа: ↑25 юни 2021, 17:01Sony KD-55XH9096 примерно. Малко по-скъп е 1700 лв. Ето ревю https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900h
Radko, има FALD: The Sony X900H has a VA panel with an excellent contrast ratio and a full-array local dimming feature that makes blacks look even better in the dark.
Иначе да, това е телевизорът за парите си!
Е дето са 1500 там и 1700.
То като тръгнах за мене да вземам първо исках да дам до 1200... В сетком форума се навих да взема xh95 за 2900...
То като тръгнах за мене да вземам първо исках да дам до 1200... В сетком форума се навих да взема xh95 за 2900...
И аз съм така, но след това жената се сърди, аз от семейна гледна точка съветвам, да не стават драми заради нещо, дето някой казал в някакъв форум
Аз гледам, че колегата е писал и в сеткома, та...
Е пък като ще са 1700, защо да не е направо едно OLED-че
https://edigital.bg/led-televizori/lg-o ... or-p802005
Айде пак хвалбите кой какво имал и къде живеел.Huaweimatexs написа: ↑25 юни 2021, 12:55Фактите са си факти. Аз и всички живеещи в подножието на Витоша имаме оптика, а спикул няма. Много тъжно, но факт.
И в крайна сметка какво общо има с темата тази оптика, като дори най-базовия 50Mbit интернет е напълно достатъчен за 4к стрийм?
Заради частта "вързан за мрежа и компютър" и статичните образи идващи от тая работа. Иначе и оледче си може.
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет. При всички случаи аз от доста години съм със значително по-бърз. П.П. “Булсата няма никъде да ходи, защото аз си харесвам определени канали, а в къщата, където живея в покрайнините на София, няма друго.” Откога липсата на избор се брои за плюс?
Коди доколкото знам ползва локалната мрежа за да стриимва от сървър, в този случай няма значение скоростта на нета а качеството на локалната мрежа.Huaweimatexs написа: ↑26 юни 2021, 02:04На Коди 50 Mbit не винаги стигат. При гледане на някой 65-70 ГБ филм е по-добре да има по-бърз интернет. При всички случаи аз от доста години съм със значително по-бърз. П.П. “Булсата няма никъде да ходи, защото аз си харесвам определени канали, а в къщата, където живея в покрайнините на София, няма друго.” Откога липсата на избор се брои за плюс?