Поддържа 4к, подържа и HDR и DV, върви си всичко без проблем. А това, че е на руски и мен ме спираше в началото, но реално един път го правиш и повече не пипаш нищо.
Телевизор
Re: Телевизор
Ето как трябва да изглежда при включен HDR:
Намерих я отметката. За видео била отделно и се намира в: Windows HD color settings
Има доста голяма разлика между компютър и лаптоп. На първия може да му вземеш по-тънко видеокарта с HDMI 2.0, докато за лаптоп е доста по-скъпо.
Обаче сега всичко е кът.
Обаче сега всичко е кът.
С настолен съм. Картата не е нищо особено - 1050ti.
А кой плейър ползвате за пускане през HDMI. Аз ползвам SMplayer ама на някой големи файлове не се справя добре с фреимрейта и прескача кадри като.
Също някой играл ли си да настройва MPC HC със MadVR? Видях че го водят като доста добро качество да изкарва, но си е доста играчка да се настрои.
Едно време KMplayer вървеше с 4k и HDR, но го развалиха тотално.
Пробвай с магазина на Windows, не са кой знае колко скъпи плеърите сега.
Пробвай с магазина на Windows, не са кой знае колко скъпи плеърите сега.
Момчета, извинявайте, ама не е сериозно през 2021г да си пускате 4к HDR филмите с кабел през комютър и да ползвате KM, Pot или MPC плейър.
Добре го каза, но няма да те разберат и някои ще ти се изсмеят, че така им било много по-удобно да въртят допълнително цял комоютър. Пак ще почне един спор и обяснения, от които няма излизане.