Втори Viber
Втори Viber
Здравейте колеги!
От около година ползвам "Parallel Spase", но въпреки рекламите, които трябва да пропусна, ОТНОВО НЯМАМ ИНДИКАЦИИ ЗА СЪОБЩЕНИЯ.
1. Задал съм приложението да се активира със стартирането на тел-а
2. Разрешил съм всякакви "достъпи"
Моля посъветвайте ме за друго приложение.
Писна ми всяка сутрин да натискам Parallel Spase, после реклами и т.н. за да ми се отвори 2-рия Viber за да видя новите съобщения!
п.с. Ползвам само XIAOMI телефони.
От около година ползвам "Parallel Spase", но въпреки рекламите, които трябва да пропусна, ОТНОВО НЯМАМ ИНДИКАЦИИ ЗА СЪОБЩЕНИЯ.
1. Задал съм приложението да се активира със стартирането на тел-а
2. Разрешил съм всякакви "достъпи"
Моля посъветвайте ме за друго приложение.
Писна ми всяка сутрин да натискам Parallel Spase, после реклами и т.н. за да ми се отвори 2-рия Viber за да видя новите съобщения!
п.с. Ползвам само XIAOMI телефони.
Re: Втори Viber
XIAOMI си имат опция за клонирани приложения опита ли през него?
При мен се сетига от Настройки -> Приложения -> Клонирани приложения?
От там си получавам известията, понякога с малко закъснение но идват.
При мен се сетига от Настройки -> Приложения -> Клонирани приложения?
От там си получавам известията, понякога с малко закъснение но идват.
Аз преди време също го ползвах това приложение, но яко точи батерията. И така докато не видях, че си имам от самсунг или андроида двоен месинджър.
Здравейте,
моля да ми дадете съвет ако някой е имал същия проблем като моя .
Желая втори вайбър на Iphon15 . Моля някой да сподели как става ако изобщо може.
моля да ми дадете съвет ако някой е имал същия проблем като моя .
Желая втори вайбър на Iphon15 . Моля някой да сподели как става ако изобщо може.
Аз се мъча да убедя познатите си да преминат на WhatsApp, а вие втори вайбър си набучвате.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Viber е най-големият боклук, не знам защо всички го ползват. Писна ми от спамове, стикерчета, рекламки, Ергенът, Св.Валентин и други подобни глупости. Signal и Whatsapp са супер и не спамят
Здравейте,
Преди да изхвърля Lumia 950, въпреки, че ми беше жал, ползвах два телефона. Сега съм с Dual Sim, могат ли да вървят два Вайбъра за всеки номер по отделно?
Преди да изхвърля Lumia 950, въпреки, че ми беше жал, ползвах два телефона. Сега съм с Dual Sim, могат ли да вървят два Вайбъра за всеки номер по отделно?
OnePlus 11
Могат, от настройки - клонирани приложения, тъпото е обаче че не можеш да спреш единия, или двата са включени или двата са принудително спрени