<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!
Аз, естествено също подкрепям с две ръце :)
Каквото и да кажа, ще се повторя, толкова пъти съм писал на тази тема, че сигурно съм пропилял 2 астрономични денонощия в писане на темата.
За договарянето между операторите - само ще напомня, че във Франция за подобно нещо два оператора бяха глобени с общо половин милиард евро...
Каквото и да кажа, ще се повторя, толкова пъти съм писал на тази тема, че сигурно съм пропилял 2 астрономични денонощия в писане на темата.
За договарянето между операторите - само ще напомня, че във Франция за подобно нещо два оператора бяха глобени с общо половин милиард евро...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Съкратил си най-съществената част. Всички знаем защо. Оригиналът е по-добър.
Ама че говорилня! Ако искате да подкрепите петицията, направете го когато излезе на съответния сайт. Нека уточним и изгладим текста, пък тогава да викаме и крякаме.
Варианта на Спайдърчето е абсолютно обстоен и коректен. Тежеста и силата е именно в това всичко да се изложи в пълната му истинност. Нека неговия вариант да не подлежи на абсолютно никакви корекции и парфюмации. Иначе се получава нещо, като "комунизъм". А и какво, ще означава съкратен вариант. Тук да не сме в казармата, часови - "Всичко е наред точка" Напротив дадена петиция трябва да се разширява и обновява с данни. Има петици, цели книги, с документи, със снимки, със събирани коментари. Така, че за какво да говорим изобщо. Не отиваме до магазина да си купим просто един хляб. Моля един хляб, благодаря, довиждане.
Заставам зад неговата петиция!
Заставам зад неговата петиция!
Браво колеги. До един ден ако не се предложат допълнения към предложеният текст Spiderman направо да го качва на http://www.bgpetition.com . След като се пусне за подписване може всички ние да отворим по една тема за информиране на повече хора във форумите, където обикновено пишем.
Няма какво да се каниме, направо да се качва в bgpetition за по - лесно.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Oк,да разбирам тогава че сериозни възражения по текста нямате.
Ще направя само една корекция и то само,защото има хора,които не биха приели критика за оператора си и са на принципа "моето лай.енце най-хубаво мирише",като по тази причина не биха подкрепили петицията!
Имам идея да се свържа с някой преводач професионалист,който да преведе текста на английски и да го изпратя и на комисар Вивиан Рединг.Харесва ми стила на работа на тази жена и имам увереността,че ако и покажем,че недоволството е масово ще свърши доста полезна работа в тази насока.
Очаквам след публикуването на петицията подкрепа с всички сили и средства,както от вас,така и от ваши близки,познати и приятели.
Ще се опитам да предизвикам и интерес от медиите,но ако трябва да сме реалисти при сегашното състояние на рекламния пазар в България,това е доста трудна задача!
Ще направя само една корекция и то само,защото има хора,които не биха приели критика за оператора си и са на принципа "моето лай.енце най-хубаво мирише",като по тази причина не биха подкрепили петицията!
Имам идея да се свържа с някой преводач професионалист,който да преведе текста на английски и да го изпратя и на комисар Вивиан Рединг.Харесва ми стила на работа на тази жена и имам увереността,че ако и покажем,че недоволството е масово ще свърши доста полезна работа в тази насока.
Очаквам след публикуването на петицията подкрепа с всички сили и средства,както от вас,така и от ваши близки,познати и приятели.
Ще се опитам да предизвикам и интерес от медиите,но ако трябва да сме реалисти при сегашното състояние на рекламния пазар в България,това е доста трудна задача!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Определено трябва малко да се изпипа, ако има потенциал да стане обект на внимание, от когото и да е. Например смятам че абзацът ''Докога ще плащаме най-високите цени за мобилни разговори не само в ЕС, но като цяло и световен мащаб? Нормално ли е една държавана институция, каквато е КРС да защитава картелни интереси, а не интересите на собствения си народ?'' да отпадне или да се поредактира. Или пък ''но както обикновено вероятно се касае за корупция и нечистоплътни сделки.'' Това са неща, които са всеобщно известни, но които не трябва да се назовават, камо ли пък точно по този начин. ''Срамното решение на КРС'', не може толкова радикално и емоционално да се изказват исканията. И другото, което е най-важно, за нас може да е ирония, че точно българин заема този пост, но по никакъв начин не трябва да се обвързват претенциите ни, с това, че Меглена Кунева е точно българка. ''Българката Меглена Кунева, която надяваме се защити интересите на сънародниците'', за нас може да е странно и абсурдно, но не е редно да я обвързваме с националността й. Тя заема определен пост, чийто характеристики трябва да изпълнява еднакво за всички, а не с каквото и да е предимство за своята родина. Просто според мен трябва да има по-официално звучене и емоционалността да се остави на заден план.
Аз определено подкрепям петицията, независимо от текста, но не вярвам, че ще има какъвто и да е ефект. Все пак разчитайте и на моя глас. Spiderman_ot_selо, браво че си се хванал с тази задача и си отделил време и усилия да напишеш този текст :) Хубаво е, че поне някой е решил да си ''изцапа'' ръцете с малко по-тежката работа от това просто да сложиш подпис. Справил си се чудесно!
Аз определено подкрепям петицията, независимо от текста, но не вярвам, че ще има какъвто и да е ефект. Все пак разчитайте и на моя глас. Spiderman_ot_selо, браво че си се хванал с тази задача и си отделил време и усилия да напишеш този текст :) Хубаво е, че поне някой е решил да си ''изцапа'' ръцете с малко по-тежката работа от това просто да сложиш подпис. Справил си се чудесно!
Само аз ли виждам грешката в това "УважаемА сънародници"??? Цял ден си стои! Моля, поправете я, че е смешно просто... и цялата сериозност на занятието е някак си не на място.
Иначе съм с две ръце за петицията!!!
Иначе съм с две ръце за петицията!!!
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Да,в бързината съм допуснал неволна грешка,която така и не забелязах.
Но петицията вече е публикувана и няма как да бъде променена.А и не мисля,че трябва да се заяждаме за това,а да не виждаме същественото,написано след обръщението!
И наистина ви моля,след тия хиляди думи,които изписахме по проблема да се организираме и да покажем,че можем и да действаме,а не само да си чешем езиците.
И малко по позитивно-ако тръгнем с нагласата,че всичко е обречено предварително,то в крайна сметка наистина ще стане така.
При добър обществен отзвук ви гарантирам,че ефект ще ИМА!
Но петицията вече е публикувана и няма как да бъде променена.А и не мисля,че трябва да се заяждаме за това,а да не виждаме същественото,написано след обръщението!
И наистина ви моля,след тия хиляди думи,които изписахме по проблема да се организираме и да покажем,че можем и да действаме,а не само да си чешем езиците.
И малко по позитивно-ако тръгнем с нагласата,че всичко е обречено предварително,то в крайна сметка наистина ще стане така.
При добър обществен отзвук ви гарантирам,че ефект ще ИМА!