<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>
Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!
Нямам никакво намерение да се заяждам, приятелю! Просто грешката ми се наби в окото и затова споделих... :) Нали целта е да направим всичко идеално? Жалко, че не може да се промени, но пък дано петицията получи широк отзвук най-накрая!
И аз съм ЗА с две ръце и два карака:)
Добре си го написал. Мисля, че е излишно да се иска одобрение за подобна стъпка, защото всеки би я подкрепил.
За идеята да се прати на комисар Рединг, не знам, там вече са получили същото от Бернар Москени, отдавна, ми се струва?
За идеята да се прати на комисар Рединг, не знам, там вече са получили същото от Бернар Москени, отдавна, ми се струва?
Меглена Кунева има кабинет,ето линк за контакти:
http://ec.europa.eu/commission_barroso/kuneva/cabinet_bg.htm
хубаво е на всички тези хора да им се изпрати копие от петицията с превод на английски за някои от тях.
http://ec.europa.eu/commission_barroso/kuneva/cabinet_bg.htm
хубаво е на всички тези хора да им се изпрати копие от петицията с превод на английски за някои от тях.
Pixel 8
Вече имате моя и още 6 други гласа за 5 мин., благодарение на Скайп и ICQ. Изпратих го на мои познати, а те са го изпратили на други познати ... дано лавинообразния процес се запази :) Пращайте петицията на познати, определено има ефект. Може да се прати и до медиите за още по-голяма публичност, след като се понатрупат представителен брой гласове.
Не мисля като някои, които тръгват с това, че нищо нямало да излезе. Това е просто изразяване на мнение, а после каквото става да става. Дори и нищо да не стане, поне да кажем на глас това което мислим. Трудно ли е?
Не мисля като някои, които тръгват с това, че нищо нямало да излезе. Това е просто изразяване на мнение, а после каквото става да става. Дори и нищо да не стане, поне да кажем на глас това което мислим. Трудно ли е?
да го пуснем по мелите на мобилните оператори
подписах петицията и пуснах мейл и на двата оператора
третият не чете мейли
[email protected]
[email protected]
третият не чете мейли
[email protected]
[email protected]
"що се заблуждавате бре хора че някой ще обърне внимание на една петиция."
Това е началото. ЕС ще натисне БГ чрез санкции за да си корегираме наглите селски мутри за цените на ТЕХНИТЕ оператори.
Това е началото. ЕС ще натисне БГ чрез санкции за да си корегираме наглите селски мутри за цените на ТЕХНИТЕ оператори.
пускайте линка и във facebook
:)
:)