<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>
-
- Регистриран: 05 мар 2009, 14:37
Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!
Те да върнат цените от 1998 година ще бъдат най доволни. (woo)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Ами петицията е събрала по-малко от 4000 "подписа".Мисля че трябват още доста!
влязоха ли в сила новите цени за взаимна свързаност и реално ли е да очакваме нови ценови предложения от операторите преди традиционните великденски празници? Сега се сещам, че има промоции и край св. Валентин.
До онзи ден чакахте Коледни промоции, сега вече Великденски чакате...
Чакайте, чакайте... той животът е кратък. ;) :)
Чакайте, чакайте... той животът е кратък. ;) :)
И аз казвам НЕ на високите цени! И не само на цените на разговори, а на всички високи цени (no)
:);)
:);)
-
- Регистриран: 26 яну 2010, 11:31
от мен 4 гласа!! (:
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Наближава края на януари. Това със намаляването на цените ще се окаже част от светлото бъдеще. Този призив май е глас в пустиня. (angry)
Предлагам, ако до края на този месец, януари 2010, не видим промяна в цените на мобилните оператори и реална конкуренция между тях, да се заведе [B]КОЛЕКТИВНО ДЕЛО[/B] срещу държавата в Страсбург за нейната слабост и невъзможност да се противопостави на мобилните, топлинните, енергийните, газовите, банковите дружества и много други, за картелни споразумения, пране на пари, укриване на данъци, неплащане на осигуровки и действия във вреда на потребителите.
Предлагам също [B]потреблението да бъде намалено до минимум от всеки един потребител! Нека несериозните и краткотрайни разговори да бъдат изчистени. Осъществявайте единствено изключително важни и необходими за вас разговори. Това в известна степен би повлияло негативно на мобилната мафия в днешно време на криза и биха отстъпили от своята вечно нагла позиция на обирджия.[/B] :D
Съгласен съм за делото срещу държавата, НО... Държавата ще си върне изплатените съдебни, наказателни и др. разноски не от портфейла на изброените СЪМНИТЕЛНИ дружества, а от джоба на данъкоплатеца. Омагьосан кръг е това, омагьосан (whistle)