<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!

Мнение от 888888 » 22 фев 2010, 23:19

Да...корупция има навсякъде...но съмнявам се да е чак толкова, колкото в България !! Конкретно в моята сфера..рушвета в повечето случаи е по-голям процент, отколкото е печалбата ми от даден обект !! С други думи..печалбата ми я взимат !! А аз за да не излезна на червено..съм принуден да си заделя от парите предвидени за изпълнението на проекта..а това води да влошаване на качеството на СМР !! А да не говоря, че сега остана огромна не разплатена сума от страна на държава за вече приключени обекти !! А да не говоря..че ако искаме да ни платят сега...трябва да се разделим с 10% от сумата,според мин. на финансите !! На мен тези 10% ми се явяват печалбата !! Положението е трагично !! Това е новият данък ДДР - Данък държавен РЕКЕТ !!!!!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 22 фев 2010, 23:25

Знам го това много добре ;) и с ДДС-то е така.
Просто държавата няма пара :| или така се представят нещата.
Но за това спор няма, но че се плаща ......., плаща се в цял свят ;) а разлика че има - има :D

Единствено това е голямото "безобразие", което го няма никъде по света (сигурно).
За телефонията в БГ. Подобен къртел няма никъде.

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 23 фев 2010, 09:11

[Quote]Подобен к[u][B]ъ[/B][/u]ртел няма никъде.[/Quote]

Ех, не се научи как се пише тази дума... :|

radones
Регистриран: 27 фев 2005, 13:20

Мнение от radones » 24 фев 2010, 22:20

Защото явно не се интересуваш достатъчно . Простено да ти е ще те отворя: плана е на Глобул казва се Бизнес Юнивърс 300 ... Подпиши за 2 год . договор и сложи -5% отстъпка за лоялен клиент ....
Май остана само да почерпиш!

tre
Регистриран: 24 мар 2004, 04:59

Мнение от tre » 25 фев 2010, 02:11

Досега с Flexi+ правя по 200+ минути всеки месец. Я го сметни пак, като имаш предвид че тези 300 са ти към [B]всички[/B] (всички според глобул значи и групата). Ще плащам за 80+220 мин 36, вместо 26, както досега с F80+
Ами остава освен ти да ме черпиш всеки месец за по 10 кинта....

all.kapone73
Регистриран: 18 фев 2010, 19:47

Мнение от all.kapone73 » 02 мар 2010, 20:56

4ak sega razbrah kakvo e "M" na vsiaka manja merodia, znaesh neznaesh izkazvash mnenie,za parvi pat pisha v foryma i za posleden.Ostavete foruma na kompetentni hora,drygite molia se ograni4ete s vaprosi.HYBAVA VE4ER NA VSI4KI POSETITELI NA MOBILEBULGARIA!!!!(beer)(beer)(beer):):)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 09 мар 2010, 20:20

:D OFF
Извинявам се, но колкото последния пост по темата да не е на маймуница.
(beer)(coffee)(flower)

earthsea
Регистриран: 11 мар 2010, 04:39

Мнение от earthsea » 11 мар 2010, 05:51

Браво за чудесната инициатива!Ако всеки път си казваме, че няма да ни обърнат внимание и че нищо не можем да променим, ще си останем на този хал завинаги.(angry) Ние българите не можахме да се научим да си търсим правата,както и че това е най-добре да го правим всички заедно.Колкото повече - толкова по ясно ще ни чуят! (yes) Подсетихте ме и ще изпратя по скайпа линка на обявата,както и ще кажа на всички познати за петицията.Така се надявах да смъкнат цените.....:|
то надеждата умира последна...:D 3 оператора станаха и пак си е същото!Явно монополът в България е широко понятие,а конкуренцията не важи за всички.

alex333
Регистриран: 16 фев 2007, 16:01

Мнение от alex333 » 11 мар 2010, 20:10

Тази вечер много съм им набрал на операторите и ще си позволя да си цитирам мнението от една друга тема:

Явно в БГ и трите оператора са нагли! Явно имат картелно споразумение. Явно имат най-високите печалби в Европа преизчислени на БРОЙ КЛИЕНТИ. Явно е, че ТАЗИ НАГЛА ПОЛИТИКА се ТОЛЕРИРА от властимащите вече над 10 години! Това са фактите за съжаление...

Лека вечер!
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB

alskaranne
Регистриран: 03 авг 2006, 20:11

Мнение от alskaranne » 14 мар 2010, 12:34

Ами ще се сетиш,естествено,че имат споразумение-УМЕН
погледни им програмите едно към едно всичките...........
не може ВИВАТЕЛ да пусне нещо без да го е съгласувал с МТел и Глобул
Обратното е същото!!!Трябва и 3мата "Големи" да си имат еднакви програмки и да си делят високите печалби!

Отговори