<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>
Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!
"...че се намирам на МИЛИОНИ километри от родината."
Да не си на Марс? :-)
Ако е така - пусни подписката и там - че така като гледам, освен да дойдат някакви марсианци да ни оправят, вече никой друг не ще... :-)
Да не си на Марс? :-)
Ако е така - пусни подписката и там - че така като гледам, освен да дойдат някакви марсианци да ни оправят, вече никой друг не ще... :-)
За съжаление резултатите са плачевни!Ако някой ме оспори,значи е непоправим оптимист.Къде да търсим причините е друг въпрос:
1.лоша реклама на петицията.
2.предоволни клиенти от сегашните условия:)))
3.загубен български манталитет.
P.S.Не искам ни най-малко да омаловажавам начинанието на Spiderman_ot_selo.Идеята му е чудесна и дано има повече хора с неговия хъс и начин на мислене!!!
1.лоша реклама на петицията.
2.предоволни клиенти от сегашните условия:)))
3.загубен български манталитет.
P.S.Не искам ни най-малко да омаловажавам начинанието на Spiderman_ot_selo.Идеята му е чудесна и дано има повече хора с неговия хъс и начин на мислене!!!
Хора, видях едно много интересно предложение в коментарите за петицията - дайте два или три дни да сведем потреблението си до МИНИМУМ. Знам, че е невъзможно, но е постижимо. Така операторите ще започнат да губят - още по - добре ако си направим ден на стачката - минимум потребление в сряда, например.
И аз мисля че всичко е едно добро пожелание, много шум за нищо!
Чета ви коментарите и се чудя - що за хора сте. Да не мислите, че преди Освободителната война, ръководителите на Априлското възстание са били подкрепени от всички? Да не мислите, че Ботев е разчитал на егоистите около себе си, когато е тръгнал с 200 човека срещу империя??
НЕ!
И сега е същото, само целта е различна!
Тогава, в крайна сметка, дошли руснаците и решили проблема...
Това е целта! Ако в Европейския съюз е известен проблема, има кой да го реши!
САМО ТРЯБВА ДА ОПИТВАМЕ!!!
НЕ!
И сега е същото, само целта е различна!
Тогава, в крайна сметка, дошли руснаците и решили проблема...
Това е целта! Ако в Европейския съюз е известен проблема, има кой да го реши!
САМО ТРЯБВА ДА ОПИТВАМЕ!!!
В ЕС този проблем е известен много преди ти да разбереш,че съществува.
Интересно, ти откъде знаеш, че това е известно там? И на какво основание Брюксел ще иска това от операторите, ако потребителите не са дефинирали проблема? Ти май си от хората, дето чакат някой друг да им направи децата...
gguest:...Интересно, ти откъде знаеш, че това е известно там?...
Това ако го беше изръсил 16-годишен младеж,нямаше да ме впечатли,но от устата на зрял мъж с 40 годишен стаж на тази земя.........
Това ако го беше изръсил 16-годишен младеж,нямаше да ме впечатли,но от устата на зрял мъж с 40 годишен стаж на тази земя.........
Точно затова. Имам огромен, пак ще ти го напиша - огромен опит. Ако в Брюксел нямат официален (или неофициален) документ, можеш да си сигурен - "не знаят" нищо. Но - толкова по тази реплика.
Ако има повече инициативни хора в тази страна, подписката ще успее.
Ако има повече инициативни хора в тази страна, подписката ще успее.
Именно,а проблем на всички нас е ,че подписката не върви(няма все още 3 000 подписали се,не броя в подписката малоумните спамове и глупави коментарии).Защо се получава така?Имаше идеи за по агресивна реклама.Не знам къде куцат нещата, но нещо трябва да се промени. Давайте идеи! За това пари не се искат.