0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
[Quote]за пример дава Глобул, като си смениха цветово бранда на зелен и логото, като ги купиха Cosmote, можеха да му сложат именно това име Космоте, но осъзнаха, че ще звучи смешно на български и оставиха старото име.[/Quote]
Космо България получи лиценза и изгражда глобул от самото му начало. Глобул (май) е единствения нац. оператор за телефония който не е продаван.
Мисля, че BOB ще има повече успех, ако не е обвързан с никой оператор и ползва поне две мрежи.
Подобни истории в БГ умират с появяването си - petrol mobile, news mobile, frog и след година не са атрактивни вече. Има и изключения - i mode, които го мъчиха три години.
Космо България получи лиценза и изгражда глобул от самото му начало. Глобул (май) е единствения нац. оператор за телефония който не е продаван.
Мисля, че BOB ще има повече успех, ако не е обвързан с никой оператор и ползва поне две мрежи.
Подобни истории в БГ умират с появяването си - petrol mobile, news mobile, frog и след година не са атрактивни вече. Има и изключения - i mode, които го мъчиха три години.
След изчетеното по-темата все повече ми се струва,че е мъртво роден БоБа или по скоро обременено роден с пъпната връв Ментел.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Лично аз от боба имам газове:D:D:D
[Quote]или по скоро обременено роден с пъпната връв Ментел.[/Quote]
Ами това е зле,колкото и да тръбят,че нямали общо:D,но ако бързо въведат условия и цени като [u]австрийския БОБ[/u] ще станат атрактивни
Ами това е зле,колкото и да тръбят,че нямали общо:D,но ако бързо въведат условия и цени като [u]австрийския БОБ[/u] ще станат атрактивни
[Quote] ако бързо въведат условия и цени като австрийския БОБ ще станат атрактивни[/Quote]
Искаш да кажеш,да не е посна манастирска чорбица,а да го ъп дейтнат с наденичка.
Мн хубаво би било,но НЕ забравяй това е продукт на Ментел.....
Те собствените планове и тарифи не обравиха,закопават се в агония над год. вече,а искаме БОБ...
Зелен фасул или зелен хайвер....
Искаш да кажеш,да не е посна манастирска чорбица,а да го ъп дейтнат с наденичка.
Мн хубаво би било,но НЕ забравяй това е продукт на Ментел.....
Те собствените планове и тарифи не обравиха,закопават се в агония над год. вече,а искаме БОБ...
Зелен фасул или зелен хайвер....
-
[Quote]Ами това е зле,колкото и да тръбят,че нямали общо,но ако бързо въведат условия и цени като австрийския БОБ ще станат атрактивни[/Quote]
Много точно си го казал!:)
Много точно си го казал!:)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
http://www.bob.at/smartbob кога ли ще видим такова нещо в БГ ?
-
И на мен много ми се иска:D
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
По-добър е поне с 3 неща:
1. Няма месечна такса
2. Няма обвързващ договор - месец за месец е
3. Цената на минута е 0.14 срещу 0.32 при Глобул извън вкл. минути
(coffee)
1. Няма месечна такса
2. Няма обвързващ договор - месец за месец е
3. Цената на минута е 0.14 срещу 0.32 при Глобул извън вкл. минути
(coffee)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Дали ще може да си прехвърлим номера,било той Мтел,Г ил и В,някой знае ли как е...?