0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
Крейзи: Значи ако съм на Select L примерно и имам познат с БОБ, то разговорите с него ще ми се вземат от 2000 мин към Мтел, а не от 120 мин към други мрежи? Питам само уточняващо.
[Quote]ако съм на Select L примерно и имам познат с БОБ, то разговорите с него ще ми се вземат от 2000 мин към Мтел[/Quote]Едва ли.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Тарифира се като он-нет, но не се добавя в СИП. Потвърдено!
Е това е добре (yes)
[Quote]Тарифира се като он-нет, но не се добавя в СИП. Потвърдено![/Quote]
Нека обобщим за да е ясно на всички -
Когато абонат на Мтел Селект с включени минути към целия Мтел звъни на Боб, то разговорите му дърпат от включените минути (2000 мин.) предназначени за Мтел-ски разговори?
Когато абонат на Мтел Комфорт реши да добави Боб към групата СиП за да говори от включените му 2000 мин. то НЕ може и плаща 0,32 лв./мин.?
Така ли е?
Нека обобщим за да е ясно на всички -
Когато абонат на Мтел Селект с включени минути към целия Мтел звъни на Боб, то разговорите му дърпат от включените минути (2000 мин.) предназначени за Мтел-ски разговори?
Когато абонат на Мтел Комфорт реши да добави Боб към групата СиП за да говори от включените му 2000 мин. то НЕ може и плаща 0,32 лв./мин.?
Така ли е?
-
Когато абонат на Мтел [B]Селект/Сърф+Талк [/B]с включени минути към целия Мтел звъни на Боб, то разговорите му дърпат от включените минути (1000 или 2000 мин.) предназначени за Мтел-ски разговори?
(yes)
Когато абонат на [B]Мтел Комфорт[/B] или на друг план със СИП реши да добави Боб към групата СиП за да говори от включените му 2000 мин. то [u]НЕ може[/u] и плаща 0,32 лв./мин.?
(yes)
(yes)
Когато абонат на [B]Мтел Комфорт[/B] или на друг план със СИП реши да добави Боб към групата СиП за да говори от включените му 2000 мин. то [u]НЕ може[/u] и плаща 0,32 лв./мин.?
(yes)
Кристално ясно!;)(yes)
Ето сега от мен имат едно браво!
Ето сега от мен имат едно браво!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Кристално ясно!
[/Quote]
когато се научим да филтрираме реалната информация от хейтинга всичко е по-ясно :)
BTW, боб ми напомня на low cost самолетни фирми :) Основната услуга е супер ефтинджос (як термин) обаче допълнителните услуги си ги плащаш... това е :) Който знае какво ползва, ще е доволен, не вярвам, че има друг по ясен план от този на bob колкото и да ми се щеше да е обратното...
[/Quote]
когато се научим да филтрираме реалната информация от хейтинга всичко е по-ясно :)
BTW, боб ми напомня на low cost самолетни фирми :) Основната услуга е супер ефтинджос (як термин) обаче допълнителните услуги си ги плащаш... това е :) Който знае какво ползва, ще е доволен, не вярвам, че има друг по ясен план от този на bob колкото и да ми се щеше да е обратното...
-
no-frills
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Колко точно казано :) Макар и не за България :)