0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
[Quote]Днес ще ходим до бОб и ще разкажа какво стана[/Quote]
Е, какво стана?
Искам да попитам някой който имам bob, какво се изписва на дисплея на телефона за лого на оператор? bob ли пише, интересно ми е да видя как стои :-)
- интересува ме дали кодиран към ментел телефон може да работи с карта bob?
- чува ли се сигнал за пренесен номер ако мтел звъни на bob и boba e пренесен от мтел?
Е, какво стана?
Искам да попитам някой който имам bob, какво се изписва на дисплея на телефона за лого на оператор? bob ли пише, интересно ми е да видя как стои :-)
- интересува ме дали кодиран към ментел телефон може да работи с карта bob?
- чува ли се сигнал за пренесен номер ако мтел звъни на bob и boba e пренесен от мтел?
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Да боб пише на телефона + телефон, кодиран към М-тел работи с БОБ. СониЕриксон C902i
А иначе от ходенето - нищо притеснително. Взехме карта за 14.90, включиха я в телефона, бяха любезни и информативни макар и малко безлични - млади и лежерни. Отговориха ни на всички въпроси, за 6-месечното неизползване ни обърнаха внимание. Това е.
Единственото, което е леко смущаващо, е че твърде млади са всички в боб. И м-тел ли е поредната бг фирма, която не дава шанс за работа на хора над 35. За по-възрасните клиенти би било по-добре да ги обслужват по-зрели хора. Младия таргет - Лууп, БОБ вече е пренаситен ми се струва. Зрелите и възрастните май никой не ги ебава.
А иначе от ходенето - нищо притеснително. Взехме карта за 14.90, включиха я в телефона, бяха любезни и информативни макар и малко безлични - млади и лежерни. Отговориха ни на всички въпроси, за 6-месечното неизползване ни обърнаха внимание. Това е.
Единственото, което е леко смущаващо, е че твърде млади са всички в боб. И м-тел ли е поредната бг фирма, която не дава шанс за работа на хора над 35. За по-възрасните клиенти би било по-добре да ги обслужват по-зрели хора. Младия таргет - Лууп, БОБ вече е пренаситен ми се струва. Зрелите и възрастните май никой не ги ебава.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Искам да попитам някой който имам bob, какво се изписва на дисплея на телефона за лого на оператор? bob ли пише, интересно ми е да видя как стои
[/Quote] Тествах го в близкия Т-Маркет, bob се изписва, но то така или иначе това е от сим картите, каквото са го задали това ще пише.
[/Quote] Тествах го в близкия Т-Маркет, bob се изписва, но то така или иначе това е от сим картите, каквото са го задали това ще пише.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
А някой знае ли дали кредитният лимит може да се намали и дали се спазва. Защото мисля да пусна малката на боб вместо на прима. Обаче искам да съм сигурен, че няма да ме врътнат с лимита.
-
Лимита е 100 лв и не може да бъде променян.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Мдаааааааааааа. Очевидно таргета на услугата са лоу кост потребители които обаче има голям шанс да се прецакат с нещо. И за да не ги лишат от тази възможност не им разрешават намаляване на лимита.
От друга страна пък като знам как в мтел лимита е пожелателен и никой не го ебава. А боб-а поне спазва ли го лимита и спират ли телефона при достигането му? Имаш ли инфо?
От друга страна пък като знам как в мтел лимита е пожелателен и никой не го ебава. А боб-а поне спазва ли го лимита и спират ли телефона при достигането му? Имаш ли инфо?
Crazy, отговори и на другите въпроси тогава:
- чува ли се сигнал за пренесен номер, ако номер на мтел звъни на боб, а боба е пренесен от мтел?
Ако се чува, защо? Пренесен от мрежата на мтел в мрежата на мтел, а има сигнал, прав ли съм? Безумно, нали така или иначе минутите към мтел важат и в боб?!
- чува ли се сигнал за пренесен номер, ако номер на мтел звъни на боб, а боба е пренесен от мтел?
Ако се чува, защо? Пренесен от мрежата на мтел в мрежата на мтел, а има сигнал, прав ли съм? Безумно, нали така или иначе минутите към мтел важат и в боб?!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Нямам идея човек... нямам боб номер, обади се на кол центъра им.
-
Отчитането на изговореното става много бързо следователно ако е отчело, че лимита е надвишен ще спира изходящите. Незнам от личен опит защото не сме стигали до 100 лв още. При мтел проблема беше, че системата нищо не отчиташе в реално време и незнаеше колко си изговорил следователно и кредитния лимит нямаше как да се приложи.
hamar, да така е, но дори някой да се хване с боб сега и след 01.01.2012 предположим че нещо драстично се промени винаги може да се пренесе номера от боб на нещо друго, нали няма обвързващ времево договор?