[Quote]- чува ли се сигнал за пренесен номер, ако номер на мтел звъни на боб, а боба е пренесен от мтел?[/Quote]
Някой може ли да отговори на този въпрос ?
0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
[Quote][Quote]а защо не се чува звук ако даден номер е пренесен от мтел към вива и се звъни от вива. тествано е ? [/Quote]
Предупреждението се прави само за абонатите на Оператора ДОНОР, не и от другите оператори, иначе става досадно! [/Quote]
Досадно или не досадно ама си е полезно, защото нали се сещаш, че ако номерът е пренесен към виваком колко безплатни минути имаш.
[Quote]- чува ли се сигнал за пренесен номер, ако номер на мтел звъни на боб, а боба е пренесен от мтел?
Някой може ли да отговори на този въпрос ?[/Quote]
Те са си една мрежа. За какво да се чува сигнал. Още повече, че безплатните мин. към мтел важат и за боб.
Предупреждението се прави само за абонатите на Оператора ДОНОР, не и от другите оператори, иначе става досадно! [/Quote]
Досадно или не досадно ама си е полезно, защото нали се сещаш, че ако номерът е пренесен към виваком колко безплатни минути имаш.
[Quote]- чува ли се сигнал за пренесен номер, ако номер на мтел звъни на боб, а боба е пренесен от мтел?
Някой може ли да отговори на този въпрос ?[/Quote]
Те са си една мрежа. За какво да се чува сигнал. Още повече, че безплатните мин. към мтел важат и за боб.
Не е лошо това боб
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Някой може ли да отговори на този въпрос ?
Същата мрежа са
- Мтел -> Мтел
- Мтел -> Боб
Няма да има известяване за пренасяне
Ако имаш план, с включени минути "към мрежата на м-тел" важат и за боб
офф сори видях, че vanko11595 е отговорил вече. е вместо да трия ...
---(beer)
Същата мрежа са
- Мтел -> Мтел
- Мтел -> Боб
Няма да има известяване за пренасяне
Ако имаш план, с включени минути "към мрежата на м-тел" важат и за боб
офф сори видях, че vanko11595 е отговорил вече. е вместо да трия ...
---(beer)
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
[Quote]Abe, в тази тема защо ми дава, че има нови мнения, пък такива не се виждат като вляза в темата?[/Quote]
Много досаден БЪГ на форума. Ако избереш от падащото меню да ти ги сортира новите мнения първо - всичко е ОК, ако обаче е обратното спира да ги дава след определена страница. Дали е на форума или нещо кеш-а незнам обаче щото се оправи от само себе си при мене ама на другото пц така е прецкано.
[B]Трябва да го оправят.
[/B]
---
Много досаден БЪГ на форума. Ако избереш от падащото меню да ти ги сортира новите мнения първо - всичко е ОК, ако обаче е обратното спира да ги дава след определена страница. Дали е на форума или нещо кеш-а незнам обаче щото се оправи от само себе си при мене ама на другото пц така е прецкано.
[B]Трябва да го оправят.
[/B]
---
» Отговор
Тема: Re: 0.12 на минута към всички от БОБ [Re: Netmastera]
Автор: Crazy Hearth
Дата: 13.10.2011 16:39
Що ли си мисля, че тая гласова поща може "случайно" да се активира автоматично в началото на всеки месец и ето ти една месечна таксичка за деактивация от 4 лв .
Няма тъкав филм.
Гласовата поща се деактивира еднократно(3.90лв)-не всеки месец!:)
Няма никакви допулнителни такси!
Месечната такса е 0лв.
Аз ползвам тази услуга и сам доволна.Ползвам си и гласовата поща ,застото на нея получавам гласови съобщения!Научила сам си приятелите ми ,а и на майка ми и е по-удобно-те не може да пише смс.
Тема: Re: 0.12 на минута към всички от БОБ [Re: Netmastera]
Автор: Crazy Hearth
Дата: 13.10.2011 16:39
Що ли си мисля, че тая гласова поща може "случайно" да се активира автоматично в началото на всеки месец и ето ти една месечна таксичка за деактивация от 4 лв .
Няма тъкав филм.
Гласовата поща се деактивира еднократно(3.90лв)-не всеки месец!:)
Няма никакви допулнителни такси!
Месечната такса е 0лв.
Аз ползвам тази услуга и сам доволна.Ползвам си и гласовата поща ,застото на нея получавам гласови съобщения!Научила сам си приятелите ми ,а и на майка ми и е по-удобно-те не може да пише смс.
[Quote]Те са си една мрежа. За какво да се чува сигнал. Още повече, че безплатните мин. към мтел важат и за боб.[/Quote]
Само да добавя, че макар и една мрежа, номера от мрежата на БОБ не могат да се добавят в група "Семейство и приятели", както и ВИП номер :|
Само да добавя, че макар и една мрежа, номера от мрежата на БОБ не могат да се добавят в група "Семейство и приятели", както и ВИП номер :|