0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
[Quote]както и за хора с около 200-300 минути разговори на месец, на които им е писнало да ходят с 4 телефона.[/Quote]
0.12 * 300 мин. = 36 лв. ..... Ми то по евтино е на Мтел Актив+ това там е 30 лв.
Глобул Юнивърс с 300 мин. излиза още по-евтино....
И като вземем и такта 60/60 не знам какво толкова се превъзнасяте... Това е за някоя баба или дядо с минимално потребление и без месечна такса... Много подходящо за хора на предплатени карти, но никак изгодно за активни мобилни потребители каквито сме повечето в този форум!
Почти съм сигурен и че настоящи абонати на Мтел няма да могат да добавят тези номера на Боб с код 0988 в семейство и приятели.... така че не виждам много смисъл, пак казвам освен за хора на които основната карта е предплатена!
0.12 * 300 мин. = 36 лв. ..... Ми то по евтино е на Мтел Актив+ това там е 30 лв.
Глобул Юнивърс с 300 мин. излиза още по-евтино....
И като вземем и такта 60/60 не знам какво толкова се превъзнасяте... Това е за някоя баба или дядо с минимално потребление и без месечна такса... Много подходящо за хора на предплатени карти, но никак изгодно за активни мобилни потребители каквито сме повечето в този форум!
Почти съм сигурен и че настоящи абонати на Мтел няма да могат да добавят тези номера на Боб с код 0988 в семейство и приятели.... така че не виждам много смисъл, пак казвам освен за хора на които основната карта е предплатена!
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Прав си, сравнено с Актив+ не звучи толкова изгодно, но:
++. Договора е месец за месец
+++. Абонамент - 0 (нула) лева
+++. Цената над 300 мин (при сравняване с Актив+ е 0.12 срещу 0.29)
---. Отчитане 60/60
--. Не може да се ползва да те набират абонати на М-тел с планове с минути Он-нет
++. Договора е месец за месец
+++. Абонамент - 0 (нула) лева
+++. Цената над 300 мин (при сравняване с Актив+ е 0.12 срещу 0.29)
---. Отчитане 60/60
--. Не може да се ползва да те набират абонати на М-тел с планове с минути Он-нет
Според мен това е неизгоден план за активен мобилен потребител! За хора с нормално месечно потребление има други планове където излиза по-изгодно, това си е за пенсионери, хора със много ограничен бюджет и евентуално малки деца....
а крейзито пак си върна лудото сърце. До вчера нищо не знаеше и се правеше на гръмнат, днес вече разяснения раздава. Нали се сещаш че така не се гради имидж за пред форум? Трябва ли да ти имаме доверие, щом единия ден казваш едно, а на другия правиш друго?
По темата: само аз ли не мога да отворя този сайт www.bob.bg? Излиза същото като от предните дни.
Предполагам номер няма да може да се пренася към/от БОБ. Номера в тяхната мрежа няма да могат да се посочват като семейство и приятели от мтел, но когато мтелски абонат има безплатни минути към мтел и звъни на боб-а ще се включва в безплатните минути. Така беше и с Петрол/Нюз мобайл/Ало Да.
Аз казах ли ви преди време че consulta resourcing е свързана с ментел? :S Затова имаше ей такива анонимни обяви във всички големи градове. Сега всичко излезе на яве.
edit: номер ще може да се пренася в боб
По темата: само аз ли не мога да отворя този сайт www.bob.bg? Излиза същото като от предните дни.
Предполагам номер няма да може да се пренася към/от БОБ. Номера в тяхната мрежа няма да могат да се посочват като семейство и приятели от мтел, но когато мтелски абонат има безплатни минути към мтел и звъни на боб-а ще се включва в безплатните минути. Така беше и с Петрол/Нюз мобайл/Ало Да.
Аз казах ли ви преди време че consulta resourcing е свързана с ментел? :S Затова имаше ей такива анонимни обяви във всички големи градове. Сега всичко излезе на яве.
edit: номер ще може да се пренася в боб
в този си вид бобчето не представлява никакъв интерес за мен. говоря около 400 мин месечно,тук ще ми са 48-50 лв,като се има впредвид таксуването а в глобул са 27 лв. виж ако пуснат тарифа 1000 мин за около 30 лв,ще се позамисля.
[Quote]виж ако пуснат тарифа 1000 мин за около 30 лв,ще се позамисля.[/Quote]
Нали се сещаш, че това никога няма да стане....
Нали се сещаш, че това никога няма да стане....
-
За всекиму различни планове вършат работа. За потребители със 100-на минути без преимущество на оператор е супер. Такива са много! Като втори телефон също е опция за набиране на други оператори ако имаш план с много минути он-нет.
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
абсолютно си прав, че е неизгоден за активните потребители. Но той и не е насочен към тях. Примера ми наистина не беше от най-сполучливите... Имах предвид, хора точно с ниско потребление, номера на всички оператори в указателите и нисък бюджет. Не е лошо като начало на бранда, да видим как ще го развият.
-
[B]@titan_t[/B] "Нали се сещаш, че това никога няма да стане...."
Е все някога ще стане. Мисля, че за 20 лв могат да пуснат поне 500 минути.
С какво ли ще отговорят Злобул и Вивацом? Този БОБ удря Бикънект сериозно (да удря и Прима), както и Вива Фрий, въпреки че последния си е конкурентен.
Като гледам плановете на БОБ (австрия) ще има и други планове. Този адресира доста широк кръг потребители.
Е все някога ще стане. Мисля, че за 20 лв могат да пуснат поне 500 минути.
С какво ли ще отговорят Злобул и Вивацом? Този БОБ удря Бикънект сериозно (да удря и Прима), както и Вива Фрий, въпреки че последния си е конкурентен.
Като гледам плановете на БОБ (австрия) ще има и други планове. Този адресира доста широк кръг потребители.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]а крейзито пак си върна лудото сърце. До вчера нищо не знаеше и се правеше на гръмнат, днес вече разяснения раздава.[/Quote] Знаех колкото и ти братко, сега ти казвам инфо което научавам сега...Боб е напълно ново нещо за мен, и наистина нямам идея какво как кога... Пък естествено, че като разбера нещо ще разясня, лошо ли е?
Аз лично си мислех, че зелените са купили близу хахах ама карай все тая :) Eat me :)
Аз лично си мислех, че зелените са купили близу хахах ама карай все тая :) Eat me :)