088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
Re: 088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
[Quote]Кой гарантира, че той не знае какъв му е лимита?[/Quote]
Странен въпрос, може би трябваше да попиташ "Кой гарантира, че той [B]знае [/B]какъв му е лимита?". Ако не знае какъв му е лимита, проблемът си е негов. Но ако знае и има затруднения да контролира сметката си, а това последното е проблем при Мтел от няколко месеца, какво му остава?
Странен въпрос, може би трябваше да попиташ "Кой гарантира, че той [B]знае [/B]какъв му е лимита?". Ако не знае какъв му е лимита, проблемът си е негов. Но ако знае и има затруднения да контролира сметката си, а това последното е проблем при Мтел от няколко месеца, какво му остава?
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]Откъде да разбере колко е изразходил и каква сметка е натрупал?[/Quote]
Е, хубава работа, нали той говори, би следвало да знае. В телефоните все пак има и дневници, нали. При някои оператори, като Виваком, също е трудно да си следиш минутите към други мрежи, защото само оператор може да ти ги каже, а те не се обаждаха лятото в продължение на 3 месеца.
[Quote]…но за пръв път има такава реакция в защита на оператора…[/Quote]
Не съм адвокат на Мтел, а по-скоро се дразня от автора, който попрекалява с тенденциозните си постове тук.
Е, хубава работа, нали той говори, би следвало да знае. В телефоните все пак има и дневници, нали. При някои оператори, като Виваком, също е трудно да си следиш минутите към други мрежи, защото само оператор може да ти ги каже, а те не се обаждаха лятото в продължение на 3 месеца.
[Quote]…но за пръв път има такава реакция в защита на оператора…[/Quote]
Не съм адвокат на Мтел, а по-скоро се дразня от автора, който попрекалява с тенденциозните си постове тук.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Нямам думи затова колко тъп и наивен може да бъде бъгаринът,ужас....:X
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Да сериозно говоря.И с лимит и не всеки като говори трябва да е наясно че плаща.Да нали неприятно е,човека е предполагал че ще го уведомят за лимита му.Но все пак е говорил.Тъпо е.Ама примерно както дадох аналагия със супермаркета пълниш количката до тавана и на касата опааа ама вие 200лв ли ще искате нямах си идея.Щом човека 2 месеца прави 300лв,значи това му е нормалното потребление.Мойто примерно е 30.Ако ми докарат фактура 100 нали ще я гледам под лупа,защото не е нормално.Но всичките ми сметки за последните месеци са 25-35лв.Нали ако съм бил в чужбина е друго,но то е нормално...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
точно това бях казвал и аз преди.разлика на цената на бензина от 10ст ме бърка в джоба повече отколкото ако оператора ми намали сметката наполовина....
[Quote]Ако не знае какъв му е лимита, проблемът си е негов.[/Quote]
Именно. Точно за това говоря. Не приемам филмчето за чиста монета, особено като виждам начина, по който е направено и цялата жлъч, която се изсипва. Всичко, което виждам е едно злобно човече, което се опитва да си издейства определени привилегии от Мтел. Кой знае със сигурност, че проблемите му са реални? Ами ако ни манипулира? Както казах, много е лесно да хвърляш кал по другите, опитвайки се да наложиш собственото си мнение. ;)
Като толкова не му харесва този оператор защо продължава да му е клиент? Да го смени - избор има! ;) И аз не харесвам мухлясалият хляб, който продават в магазина до нас, обаче продължавам да си го купувам! :D
Именно. Точно за това говоря. Не приемам филмчето за чиста монета, особено като виждам начина, по който е направено и цялата жлъч, която се изсипва. Всичко, което виждам е едно злобно човече, което се опитва да си издейства определени привилегии от Мтел. Кой знае със сигурност, че проблемите му са реални? Ами ако ни манипулира? Както казах, много е лесно да хвърляш кал по другите, опитвайки се да наложиш собственото си мнение. ;)
Като толкова не му харесва този оператор защо продължава да му е клиент? Да го смени - избор има! ;) И аз не харесвам мухлясалият хляб, който продават в магазина до нас, обаче продължавам да си го купувам! :D
[Quote]точно това бях казвал и аз преди.разлика на цената на бензина от 10ст ме бърка в джоба повече отколкото ако оператора ми намали сметката наполовина...[/Quote]
Абсолютно. Май никой не си дава сметка, че единствените цени, които падат през годините са тези на мобилните услуги. Обаче ние сме се вкопчили точно в тях. Защо ли?
Абсолютно. Май никой не си дава сметка, че единствените цени, които падат през годините са тези на мобилните услуги. Обаче ние сме се вкопчили точно в тях. Защо ли?
Това за лимита е "боклук", и не си заслужава дори да гледам клипове.
Щом говори да си плаща. В какво е измамен???
Аз на Мтел съм нямал проблем (с личната си карта от 2 месеца).
Не са коректни показанията при проверка, но с позвъняване на оператор всичко се изяснява.
Какъв му е проблема, като не работи менюто за проверка на сметка, да звъни и да пита ???
И аз плащам много пари на операторите за телефони, и какво сега ....
Да взема да се ФУКАМ че имам 1000000000000лв месечни сметки и не съм проверил и не ми е "подсказано", че сметката набъбва :D
Циркаджия е тоя!!!!!
300лв бил плащал и плаче :D Голям "бизнесмен" :D
За 300лв много говори и явно само това може, но това не му покрива разходите :D
Що не вземе да говори по-малко ;) та да му се връзва месечния бюджет.
Яд ме хваща като чета за подобни "гАзари" (angry)
Щом говори да си плаща. В какво е измамен???
Аз на Мтел съм нямал проблем (с личната си карта от 2 месеца).
Не са коректни показанията при проверка, но с позвъняване на оператор всичко се изяснява.
Какъв му е проблема, като не работи менюто за проверка на сметка, да звъни и да пита ???
И аз плащам много пари на операторите за телефони, и какво сега ....
Да взема да се ФУКАМ че имам 1000000000000лв месечни сметки и не съм проверил и не ми е "подсказано", че сметката набъбва :D
Циркаджия е тоя!!!!!
300лв бил плащал и плаче :D Голям "бизнесмен" :D
За 300лв много говори и явно само това може, но това не му покрива разходите :D
Що не вземе да говори по-малко ;) та да му се връзва месечния бюджет.
Яд ме хваща като чета за подобни "гАзари" (angry)
Насилих се да го изгледам. Жалко, за човечето, излязло да се излага, добре, че беше наблегнал на готови кадри.
Кой му е виновен, че не си следи разговорите? А къде са разпечатките на разговорите?
[i]Предполагам, че разпечатка няма, защото реално е ползвал услугите [/i] (и никъде не отрича, не говори за надписване), но се жалва, че не са му спрели телефона, когато е достигнал препоръчителния таван на сума.
Не разбрах само, каква защита търси? Да му намалят фактурата ли?
Кой му е виновен, че не си следи разговорите? А къде са разпечатките на разговорите?
[i]Предполагам, че разпечатка няма, защото реално е ползвал услугите [/i] (и никъде не отрича, не говори за надписване), но се жалва, че не са му спрели телефона, когато е достигнал препоръчителния таван на сума.
Не разбрах само, каква защита търси? Да му намалят фактурата ли?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
А кажи ми този кредитен лимит за какво е? Не е ли да ни предпази? А в случая май от Мтел им е по изгодно да се оправдаят защото така всеки си мисли че има лимит и някакси е по спокоен и накрая(woo)ама аз такова... Как може да защитавате Мтел бе вие сте мазохисти !!!