088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Re: 088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):

Мнение от afficionado » 21 яну 2011, 12:44

Пълни глупости, нарушени му били правата! Кой е изговорил 300 лева? Все едно да питаш "Кой ми сра в гащите…"

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 21 яну 2011, 12:54

[Quote]Няма как да се провери сметката,щом нестава през менюто не става и през *88 ,като не са ви ясни нещата не говорете глупости;) [/Quote]
Аз съм си проверявал сметката по този наччин който споменах.
За разлика от повечето тук, аз говоря от личен опит.
В менюто от седмица не ми бяха "мръднали" минутите, а говорих ли говорих ......
В един момент реших да позвъня на *88 и се оказа, че минутите ми са намалели доста и момчето (служител-чето) ме посъветва да си проверявам по този начин минутите и потреблението докато системата им заработи нормално.
Какво лошо има в това ??????? Единственото е че се плаща 1-2-3-4.....ст на обаждане. Голяма работа :D
Единственото неудобство е, че трябва да "кибичиш" на линия и да говориш ......, да си губиш времето с излишни разговори за да разбереш какво дължиш и си говорил.

На мен лично ми е по удобно да си проверя потреблението и минутите през Мтел меню-то било то докато съм на светофара ;) или докато карам извън града.

А това че човека си е поговорил ....... доста, и не му е направило впечатление че говори повече от предходните месеци и не е "ограничен" си е негов МИНУС.
Може би си е помислил: Ето, това е "авантата" ще говоря до дупка а системата им не работи :D
Да ама НЕ !!!
Това е "хазарт" и той не е печелиФшия в това теглене :D:D:D
Трябва да си опита късмета в другото ;)
А той за мен е дървен философ, който философства по телефона и му идва скъпо - не рентабилно, след като не може да си покрие философстването или му е прекалено скъпо :D:D:D

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 21 яну 2011, 13:21

успокойте се хора, всеки си гледа интересите, всеки си ги защитава, не е нужно да се нападате един друг...

Wakanapi
Регистриран: 07 авг 2006, 11:17

Мнение от Wakanapi » 21 яну 2011, 13:27

[Quote]Мисълта на този кредитен лимит е същата да може примерно като се напиеш и по4неш да звъниш да не останеш изумен на другия ден(това е един от примерите) това е за наше спокойствие.[/Quote]
Вече във втора тема чета абсолютни глупости.
Следващия път като се напиеш закарай колата си на някоя скала и я бутни, пък ти се надявай някой отдолу да я "хване".

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Мнение от dandi72 » 21 яну 2011, 13:35

Какво пречеше на оператора вместо безумните съобщения с реклами да бе предупредил че системата им временно няма да работи и всеки ще може единствено през оператор да си прави проверка на сметката и че кредитните лимити няма да могат да ограничават изходящите ни повиквания в този период. От там идва и проблема че оператора не благослови да информира клиентите си, с което наруши правото ни на информираност за минути сметки и по специално чл.18.2.2 и чл.18.2.5 от Глава III на Общите условия.:S

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 21 яну 2011, 14:08

Ама тези гащи имат лимит да кажем 1 кг и ти си ак*ш на воля в тях и изведнъж (woo) яко си затънал,разбираш ли ?

sports_man

Мнение от sports_man » 21 яну 2011, 14:10

Кажи ми за какво е този кредитен лимит ей така защото звучи добре ли Кредитен лимит имаме уауууу

sports_man

Мнение от sports_man » 21 яну 2011, 14:13

На мен пък от операторът ми казаха че щом неможе през менюто значи и от операторът неможе,следователно всичко е относително и е на късмет работата на Мтел,хах трагедия...

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 21 яну 2011, 15:18

Целия проблем е, че Мобилтел трябваше да предупреди клиентите си още преди смяната на системата чрез sms или официално съобщение.Дори има още хора, които не знаят защо са им забавени фактурите, дори доста хора още мислят, че операторът е хакнат.
"Уважаеми клиенти, през септември М-тел ще смени своята платформа за обслужване на клиенти, за да бъдем по-близо и по-гъвкави с вас. Възможно е смяната на системата да доведе до временни неудобства за вас. Проверка на текущата сметка, както и остващи минути от отстъпки, временно няма да бъдат налични, за което поднасяме своите извинения. "
Ако бяха направили така, щеше ситуацията да е различна и повечето хора нямаше да имат тези проблеми.

sports_man

Мнение от sports_man » 21 яну 2011, 15:22

Това до някъде е така а те сега са толкова нагли и самозабравили се че даже не признават и че имат проблем,за тях това е нормално,но за народа не е..и в крайна сметка само ще загубят от това...

Отговори