088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
Re: 088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
Забелязвате ли, че в началото на всеки разговор с оператор, връзката попрекъсва точно в момента, когато служителят си казва името. Не знам дали в случая това не е от монтажа, но при мен се случва почти винаги. А когато попитам служителя/ката за името, винаги се дразнят!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Забелязвате ли, че в началото на всеки разговор с оператор, връзката попрекъсва точно в момента, когато служителят си казва името. Не знам дали в случая това не е от монтажа, но при мен се случва почти винаги. А когато попитам служителя/ката за името, винаги се дразнят!
[/Quote] Няма такова нещо :) Всеки операто се представя и дава името си при запитване.
[/Quote] Няма такова нещо :) Всеки операто се представя и дава името си при запитване.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ще отнесат само псувните на хилядите ощипани от новата платформа. Маркетинговия отдел на Мтел е много добър и те могат да преценят кога има масов отлив на клиенти. Ако сте забелязали те не се притесняват от увеличаващите се клиенти на Виваком, защото много от тея на Глобул отиват към Виваком и така съотношението между Мтел и Глобул се увеличава( в момента 1,3)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ще отнесат само псувните на хилядите ощипани от новата платформа. Маркетинговия отдел на Мтел е много добър и те могат да преценят кога има масов отлив на клиенти. Ако сте забелязали те не се притесняват от увеличаващите се клиенти на Виваком, защото много от тея на Глобул отиват към Виваком и така съотношението между Мтел и Глобул се увеличава( в момента 1,3)
Има известна инерция в поведението на клиентите, но например родителите ми бяха до скоро c Mtel HomeBox, като последните няколко сметки идваха със сгрешени отстъпки за включените в плана минути - винаги в полза на Mtel. Договора изтече и майка ми го прекрати. Сега си пренася номера при друг оператор. Не са толкова сложни нещата от гледната точка на клиента.
Единствения начин е БОЙКОТ. Ограничаване на разговорите и прекратяване на ала-бала обажданията! Спиране на ала-бала "екстрите". Преминаване към по-ниски абонаменти и към предплатени! Да започнем студена война с мутрите :P
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Хах мислех си,че само на мен ми прави впечатление...А ако е така защо ли...? Защитниците на Мтел да кажат сега сигурно е нещо уникално яко...?:D
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
А защоли грешките винаги стават в полза на Мтел??? Много интересно:(
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
не е така аз например в една от последните фактури ми липсва един международен разговор :D
[Quote]не е така аз например в една от последните фактури ми липсва един международен разговор :D[/Quote]
Хахахахаха :D
И на мен ми липсват международните разговори, но това е защото те минават през poivy.com
Хахахахаха :D
И на мен ми липсват международните разговори, но това е защото те минават през poivy.com