088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
Re: 088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):
[Quote]Едно не ми е ясно.Ако кредитен лимит не е услуга,какво търси тази така наречена НЕ УСЛУГА в менюто на МТЕЛ - Моите услуги.:P[/Quote]
И точна и коректна месечна фактура в края на отчетен период не е услуга, но и там мнозина станаха жертва на некоректно отчитане благодарение на грешка оправдана със смяната на платформа, НО...
Според мен наистина по-големия проблем е с некоректното отчитане, начислените сметки и възникналите множество грешки около дейността на оператора, отколкото услугата или НЕуслугата, както вече стана ясно - кредитен лимит. В крайна сметка при проблем с кредитния лимит - най-лошото е човека, който се е поолял с приказки е да заплати голяма сметка заради изговореното лично от него време, а при грешка в отчитането (както е в моя случай) - лошото е, че трябва да платиш една, в някой случаи не малка сума, която в действителност не си изговорил.
И точна и коректна месечна фактура в края на отчетен период не е услуга, но и там мнозина станаха жертва на некоректно отчитане благодарение на грешка оправдана със смяната на платформа, НО...
Според мен наистина по-големия проблем е с некоректното отчитане, начислените сметки и възникналите множество грешки около дейността на оператора, отколкото услугата или НЕуслугата, както вече стана ясно - кредитен лимит. В крайна сметка при проблем с кредитния лимит - най-лошото е човека, който се е поолял с приказки е да заплати голяма сметка заради изговореното лично от него време, а при грешка в отчитането (както е в моя случай) - лошото е, че трябва да платиш една, в някой случаи не малка сума, която в действителност не си изговорил.
Според мен се преструваш, че не ме разбра. Не се мъчи да търсиш нещо между редовете, което го няма. Не съм винил Мтел, че имам вирус, а ги виня заради четворно повишен трафик за един месец. Това не е Voice и никой никога не е казвал, че толкова пари могат да се генерират единствено от Voice. В щатите имаше много оплаквания за надписвания свързани с обаждания до Афганистан, Бангладеш и какви ли не други държавици, пък не само там, но и в Бг такива разговори са доста солени.
Кое е услуга и кое не... Много тънко се измъкваш и определено и на теб не ти прави чест.
Когато отговорите не се харесват на масата, това до какви мисли те навежда? И изобщо коя маса очакваш да ти хареса отговорите? Една голяма маса бизнес абонати напусна Мтел... очакваше се и друга да го стори, но прекратяването на договор (което също не е услуга) беше неосъществено. Лошото, което сам можеш да си сториш, никой друг не може да ти го стори. Тази компания има много още грехове да изкупва
Кое е услуга и кое не... Много тънко се измъкваш и определено и на теб не ти прави чест.
Когато отговорите не се харесват на масата, това до какви мисли те навежда? И изобщо коя маса очакваш да ти хареса отговорите? Една голяма маса бизнес абонати напусна Мтел... очакваше се и друга да го стори, но прекратяването на договор (което също не е услуга) беше неосъществено. Лошото, което сам можеш да си сториш, никой друг не може да ти го стори. Тази компания има много още грехове да изкупва
Fire is Faith
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Според мен се преструваш, че не ме разбра. Не се мъчи да търсиш нещо между редовете, което го няма. Не съм винил Мтел, че имам вирус, а ги виня заради четворно повишен трафик за един месец.[/Quote]
Предварително се извинявам за Caps Locka
УВАЖАЕМИ! НЯМА ФИЗИЧЕСКА/ТЕХНИЧЕСКА ИЛИ КАКВАТО И ДА Е ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАДПИСВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАННИ ЗА ДЕЙТА ИЛИ ВОЙС. ВСЕКИ ИЗХОДЯЩ ТРАФИК ОТ МОБИЛНИТЕ КЛЕТКИ СЕ ЗАСИЧА! ТОВА СЕ СЛЕДИ ОТ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ.
Има 100 начина да генерираш трафик ако ползваш мобилен интернет на PC 1вия и най-често разпространен е MS Windows ... Не искам да заблуждавам или убеждавам когото и да е, аз ти пиша нещатаа както са и грам не се интересувам от това дали ми вярваш, съвета ми е да изтеглиш от сайта на мтел, инструкцията в която е описано как се избягва нежелан трафик.
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/traffic.php
Предварително се извинявам за Caps Locka
УВАЖАЕМИ! НЯМА ФИЗИЧЕСКА/ТЕХНИЧЕСКА ИЛИ КАКВАТО И ДА Е ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАДПИСВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАННИ ЗА ДЕЙТА ИЛИ ВОЙС. ВСЕКИ ИЗХОДЯЩ ТРАФИК ОТ МОБИЛНИТЕ КЛЕТКИ СЕ ЗАСИЧА! ТОВА СЕ СЛЕДИ ОТ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ.
Има 100 начина да генерираш трафик ако ползваш мобилен интернет на PC 1вия и най-често разпространен е MS Windows ... Не искам да заблуждавам или убеждавам когото и да е, аз ти пиша нещатаа както са и грам не се интересувам от това дали ми вярваш, съвета ми е да изтеглиш от сайта на мтел, инструкцията в която е описано как се избягва нежелан трафик.
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/traffic.php
[Quote]ВСЕКИ ИЗХОДЯЩ ТРАФИК ОТ МОБИЛНИТЕ КЛЕТКИ СЕ ЗАСИЧА![/Quote]
Това е поредната глупост. Всички gsm клетки имат недостатъци и могат да се свързват телефони (без никаква sim) и да се водят разговори.
[Quote]ТОВА СЕ СЛЕДИ ОТ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ.[/Quote]
Нищо не се следи. Мобилтел не е издавал фактури или често са грешни. Оплаквания по комисиите граничи с безсмислие, а единственото нещо, което е в състояние да накара този оператор да се размърда е започване на процедура по съдене за неспазване на задълженията на оператора според ОУ.
Това е поредната глупост. Всички gsm клетки имат недостатъци и могат да се свързват телефони (без никаква sim) и да се водят разговори.
[Quote]ТОВА СЕ СЛЕДИ ОТ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ.[/Quote]
Нищо не се следи. Мобилтел не е издавал фактури или често са грешни. Оплаквания по комисиите граничи с безсмислие, а единственото нещо, което е в състояние да накара този оператор да се размърда е започване на процедура по съдене за неспазване на задълженията на оператора според ОУ.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Свързването на апарати към клетката не се генерира в мрежата, клетката не може да разпознае клиент по телефона, защото информацията за телефонния номер е на СИМ. Елементарно е да разбере, човек подобна информация.....
[Quote]Нищо не се следи. Мобилтел не е издавал фактури или често са грешни. Оплаквания по комисиите граничи с безсмислие, а единственото нещо, което е в състояние да накара този оператор да се размърда е започване на процедура по съдене за неспазване на задълженията на оператора според ОУ.
[/Quote]
Личното ти мнение е твое право. Моето също, а то е, че необективните ти коментари са базирани на личен опит, очевидно неприятен, но да твърдиш такива неща е смешно...
[Quote]Нищо не се следи. Мобилтел не е издавал фактури или често са грешни. Оплаквания по комисиите граничи с безсмислие, а единственото нещо, което е в състояние да накара този оператор да се размърда е започване на процедура по съдене за неспазване на задълженията на оператора според ОУ.
[/Quote]
Личното ти мнение е твое право. Моето също, а то е, че необективните ти коментари са базирани на личен опит, очевидно неприятен, но да твърдиш такива неща е смешно...
Това филмче трябва да ни извести, че авторът не може да си прави сметката ли, не можах да разбера :D Той се жалва, че не се го предупредили, а преди го правили...Мтел обаче не са длъжни да го правят. Това, че са предоставяли безплатна услуга доброволно - може да им благодарим за отделеното време и внимание, но те не са длъжни да го правят. Като не знае какво е изговорил, ами да си провери в сайта на м-тел. На мен точно веднъж ми изписа, че в момента услугата е недостъпна (за проверка на сметка) и после всичко си беше 6. До ден днешен там си проверявам кредитен лимит, оставащи минути и т.н. ;)
[Quote]Мтел обаче не са длъжни да го правят.[/Quote]
Нима? Може би не те са написали това в общите условия:
[Quote]25.3. Мобилтел информира абонатите си за изчерпване на кредитния лимит при достигане на сума, равна на 90 % от същия.[/Quote]
[Quote]Като не знае какво е изговорил, ами да си провери в сайта на м-тел[/Quote]
Колко просто, нали:D:D:D.
Нима? Може би не те са написали това в общите условия:
[Quote]25.3. Мобилтел информира абонатите си за изчерпване на кредитния лимит при достигане на сума, равна на 90 % от същия.[/Quote]
[Quote]Като не знае какво е изговорил, ами да си провери в сайта на м-тел[/Quote]
Колко просто, нали:D:D:D.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
[B]Да, това е така, обаче това май не е в графа ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА МОБИЛТЕЛ... Никъде не пише "Мобилтел се задължава..." както примерно при "проверка на сметка" ..
Не защитавам Мтел, просто мисля, че е така.
Иначе и аз бих искал тоя кредитен лимит да си реално услуга.. но.. [/B]
Не защитавам Мтел, просто мисля, че е така.
Иначе и аз бих искал тоя кредитен лимит да си реално услуга.. но.. [/B]
[Quote] но да твърдиш такива неща е смешно...[/Quote]
Очевидно мобилтел зомбира илотите си отлично.
Вземи малко по прочети из форумите, пък после ми коментирай мненията, ясно?
Очевидно мобилтел зомбира илотите си отлично.
Вземи малко по прочети из форумите, пък после ми коментирай мненията, ясно?